Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τα μάτια στραμμένα στην Άρσεναλ

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ξέρουμε τις δυσκολίες. Η Αρσεναλ είναι πολύ γρήγορη ομάδα και δεν πρέπει να της αφήσουμε χώρο. Δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία πως είμαστε ισότιμοι» είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που έχει οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» σε τέσσερις συνεχείς νίκες.

Μιλώντας για την ομάδα του, ο Ζίκο τόνισε πως «θέλω να παίζουμε πιο επιθετικά. Ισως με τον τρόπο αυτό να αντιμετωπίζουμε περισσότερα προβλήματα στην άμυνα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε". Μιλώντας για τον Αρσέν Βενγκέρ, ο Βραζιλιάνος προπονητής ανέφερε ότι "τον θυμάμαι από την κοινή μας θητεία στην Ιαπωνία. Τον θαύμαζα και μου άρεσε ο τρόπος που παρατάσσει τις ομάδες του. Από την Αρσεναλ ξεχωρίζω τον Φάμπρεγας, τον Φαν Πέρσι και τον Εντουάρντο».

Από την πλευρά του, ο Όλαφ Μέλμπεργκ υπογράμμισε ότι «η Αρσεναλ είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία μας και να τους αντιμετωπίσουμε στο ψηλό παιχνίδι. Οι στημένες φάσεις ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο. Η Άρσεναλ είναι ίσως η πιο γρήγορη ομάδα και πρέπει να ακολουθήσουμε το ρυθμό».

Αναφορικά με την επίθεση των «κανονιέρηδων» και αφού ρωτήθηκε σχετικά από Αγγλο δημοσιογράφο, ο Σουηδός διεθνής κεντρικός αμυντικός απάντησε ότι «δεν έχω αϋπνίες, έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν την Αρσεναλ. Είχα πετύχει το πρώτο γκολ στο Εμιρέιτς ως παίκτης της Αστον Βίλα. Δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, ούτε τον αγώνα της Τρίτης. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι και θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό».