Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Για μια θέση…στο πρωινό!

Οι φήμες λένε…

@@Αμέσως μόλις μαθεύτηκε η απομάκρυνση της Καγιά από τον πολύπαθο Καφέ, όλοι έσπευσαν να την αντικαταστήσουν με την Μανωλίδου. Εφημερίδες, blogs, εκπομπές, οι πάντες. Ώσπου φτάσαμε τέλη Αυγούστου, ένα μήνα πριν την πρεμιέρα του Καφέ και ο ΑΝΤ1 δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την Ευγενία. Όχι, το γεγονός αυτό δεν έβαλε κανέναν σε υποψίες. Κανένας δεν σκέφτηκε πως το θέμα παρουσίασης του Καφέ με την Ευγενία ήταν μόνο φήμες ή στην καλύτερη περίπτωση, μερικές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Γιατί, ούτε η Μανωλίδου ούτε το κανάλι μίλησαν για τετελεσμένο γεγονός. Ουδείς.Ένα σενάριο φημολογίας από την αρχή ως το τέλος.

10-1 μαζί;

@@Οι φήμες για την πρωινή ψυχαγωγική (?) ζώνη του ΑΝΤ1 καλά κρατούν. Όμως, τώρα που οι επιλογές στένεψαν για τα καλά, το πράμα φαίνεται πιο σίγουρο. Απόφαση ελήφθη. Σπύρος Χαριτάτος, Γιώργος Καραμέρος, το ομολογουμένως επιτυχημένο δίδυμο αναλαμβάνει να σηκώσει τη νεκρή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου. Καλοκαίρι και χειμώνα μαζί. Σε φωτιές, σε πλημμύρες, σε εκλογές μαζί τους θα την βγάλουμε. Το να καούν και οι ίδιοι μέσα στη φωτιά της υπερπροβολής, δεν περνάει καν από το μυαλό τους. Έτσι είναι. Ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία (του κώλου, γιατί κάτι μου λέει ότι θα συνεχιστεί η ενότητα της…γυμναστικής), η φιλοδοξία να ανταγωνιστούν τη Μενεγάκη(ποιος ήρθε;) φαντάζει ως υπέρβαση. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μια αυξησούλα θα την πάρουν. Τελικά έπιασε τόπο η περσινή διακαναλική τους κλάψα.

Καλημέρα στα καπί της Ελλάδας!

@@Πρεμιέρα είχε ο Αυτιάς στο Άλτερ την εβδομάδα που πέρασε. Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του. Στα κοινά 65+ το 30αρι πήγε σύννεφο. Αλίμονο! Κι από σήμερα θα πάνε σύννεφο τα μονοψήφια στο 15-44. Πού να ξεχυθεί στη μάχη και η Μελέτη, το κοντέρ του Αυτιά θα γράψει μείον.
(φωτο του δεν βάζω…σέβομαι μερικούς που σε λίγο θα φάνε!)