Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Μαρίνα η υποψήφια...

Όταν μάθαμε πως μια κοπέλα από την Πιερία, θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ-1, λέγαμε απλά ένα «μπράβο στην κοπέλα». Όταν την είδαμε πρώτη φορά, εμένα προσωπικά μου έφυγε το σαγόνι. Κορίτσαρος.

Για να μην πω τίποτα άλλο… Μετά την ακούσαμε να μιλάει κιόλας. «Το’χει η κοπέλα, θα σκίσει στα καλλιστεία», λέγαμε μεταξύ μας. Αρχίσαμε να τη μαθαίνουμε και ως γνήσιοι επαρχιώτες, περιμέναμε πως και πώς να την καμαρώσουμε στην τηλεόραση. Την κοπέλα που εκπροσωπεί την Πιερία! Έλα όμως που όταν την ακούσαμε να δηλώνει πως κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, φάγαμε ένα μικρό ξενέρωμα...

Η αλήθεια είναι πως η Μαρίνα είναι Σαλονικιά, απλά έχει ρίζες από το Αιγίνιο Πιερίας. Μετά από καμιά 15αριά χρόνια, την βλέπουμε υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία… Προφανώς πιστεύει πως στη Θεσσαλονίκη δε χωράει και θυμήθηκε τον τόπο καταγωγής της. Τώρα, για το αν έχει ελπίδες να βγει βουλευτίνα… δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Η ΝΔ το πολύ να πάρει 2 (από τις 4) έδρες στην «γαλάζια» Πιερία και το προβάδισμα έχουν ο κολλητός της Νατάσας Καραμανλή, Κωνσταντόπουλος και ο κουμπάρος του Τριανταφυλλόπουλου, Κουκοδήμος.

Μακάρι να με διαψεύσει.Την προτιμώ από πολλούς άλλους «χαλβάδες» που μας πονάν τα μάτια όταν τους βλέπουμε στα έδρανα. Με την Έλενα Κουντουρά, την Έλενα Ράπτη και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα κάνουν σπουδαίο κουαρτέτο ομορφιάς στο κοινοβούλιο.