Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Αλλο Λάκης...άλλο Λαζόπουλος!

Ή είσαι αριστερός (και υποστηρίζεις τον Τσίπρα) ή δεν είσαι. Και όταν είσαι, το δείχνεις μεκάθε τρόπο.
Οπως ο Λάκης. Τι ποιος Λάκης... Ο Λαζόπουλος, υπάρχει άλλος; Τώρα εδώ που τα λέμε, ίσως να υπάρχει κι άλλος! Ο ένας, ας πούμε, είναι ο Λαζόπουλος των απανταχού πτωχών και κατατρεγμένων. Των, πάσης φύσεως, αδικημένων και ατιμασμένων. Των χαμηλοσυνταξιούχων και των απολυμένων. Των αριστερών και των αντιεξουσιαστών.Και ο άλλος, είναι ο Λάκης, ο "αβανταδόρος" του φίλου του Κ. Καραμανλή, σε κάθε εκπομπή του. Ο Λάκης των κρατικών διαφημίσεων στο site του (όπως γράφει ο panic-gr) και των πολυτελών εξοχικών κατοικιών, στα νησιά των Κυκλάδων.

Τι εννοώ; Οτι ο "Λαζό των πτωχών", μετά την περυσινή αγορά, αντί 1.000.000 ευρώ, του σπιτιού γνωστού ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πάρο, ετοιμάζεται να προβεί και στην αγορά, μιας ακόμη πολυτελούς κατοικίας, στην ίδια αραιοκατοικημένη περιοχή πουβρίσκεται και η πρώτη. Το δεδομένο που την κάνει ελκυστική (την κατοικία), για τον ταλαντούχο ηθοποιό, είναιοτι βρίσκεται σε απόσταση μόλις τριάντα μέτρων, από την δική του. Και επειδή ο Λάκης, δεν θέλει να έχει γείτονες (ναι, σωστά διαβάσατε) βρήκε τους ιδιοκτήτες και τους πρότεινε να του πουν ένα ποσό (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ!), για να του πουλήσουν το σπίτι τους.

Οπως μαθαίνω, συμφώνησαν στα 500.000 ευρώ. Οι τωρινοί ιδιοκτήτες, που είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, αναζητούν τώρα άλλη κατοικία και μόλις την βρουν θα αποχωρήσουν. Εν κατακλείδι, όσο εύκολα ξοδεύουμε εκατομμύρια, το ίδιο εύκολα δακρύζουμε για την γριούλα της σύνταξης των 500 ευρώ... Γίνεται; Δεν γίνεται... Γι αυτό σας λέω... Άλλο ο Λάκης, άλλο ο Λαζόπουλος! (Μάλλον και... οι δύο μαζί είναι ο μοναδικός, απολαυστικός δημιουργός του "Αλ τσαντιριού", που μας κάνει να λιώνουμε στο γέλιο. 'Ομως...άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!!)