Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Υπήρξε έρωτας Michael Jackson και Madonna;

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται ότι πίστευε ο ίδιος ο «βασιλιάς της pop», όπως προκύπτει από τις ηχογραφημένες συνομιλίες με τον φίλο του Shmuley Boteach, το 2001, οι οποίες βγήκαν στη δημοσιότητα με την έκδοση του βιβλίου του Boteach, «The Michael Jackson Tapes: A Tragic Icon Reveals His Soul In Intimate Conversation».

Ο ίδιος ο Michael Jackson είπε στον Boteach: «Πιστεύω πως (η Madonna) ήταν ειλικρινά ερωτευμένη μαζί μου και εγώ δεν ήμουν ερωτευμένος με εκείνη. Νομίζω της αρέσουν τα σκάνδαλα και ξέρει πώς να πατάει τα κατάλληλα «κουμπιά» του καθενός».

Και συνέχισε: «Έκανε πολλές τρέλες. Ήξερα πως είχαμε πολλά κοινά. Δεν είναι όμως καθόλου σέξι. Πιστεύω ότι το να είσαι σέξι πηγάζει από την καρδιά σου, στον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου».

Ο «βασιλιάς της pop» έσπευσε να εξηγήσει τι εννοεί: «Σε θαυμάζουν και ξέρουν ότι είσαι υπέροχος και μεγάλος γιατί ζηλεύουν. Γιατί εύχονται να ήταν στη θέση σου. Η Madonna είναι ένα από αυτά τα άτομα. Ζηλεύει. Είναι ένα κορίτσι, μια γυναίκα, και πιστεύω ότι αυτό την ενοχλεί. Πιστεύω (στις συναυλίες) ότι οι γυναίκες δεν ουρλιάζουν για άλλες γυναίκες. Οι άντρες είναι πολύ «κουλ» για να ουρλιάξουν για γυναίκες. Σε μένα (στις συναυλίες μου) συμβαίνουν συνέχεια λιποθυμίες και εκφράσεις λατρείας -σε εκείνη όχι».