Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Τι είδαμε στα περιοδικά του weekend

Αυτή την εβδομάδα έχω πολλά νέα από τα περιοδικά και τα έντυπα του weekend. Ξεκινάω με το TV Έθνος όπου η λαμπέρη Βάσια Λόη μιλάει για το Μεσημεριανό Express, για το νέο ξεκίνημα στο κανάλι του Alter, για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και για το TV Weekend.

Επίσης αναδρομή στα σίριαλ της δεκαετίας του '00 και η Χριστίνα Αλεξανιάν ανοίγει το album της ζωής της. Στο On Off της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας η Πόπη Τσαπανίδου μιλάει για την εκπομπή της, για την ΕΡΤ και για πολλά ακόμη.

Στο TV Όλα ρεπορτάζ για τις εκλογές, για τα 20 χρόνια της ιδιωτικής TV και τις χρυσές στιγμές και για τα νέα σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Στην Espresso ρεπορτάζ για την κατάρα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Τέλος στο Καρφί ρεπορτάζ για: Η νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο, για το τι θα κάνει η Ευγενία Μανωλίδου, για τα τηλεοπτικά παρατράγουδα στην ενημερωτική ζώνη, για τον Γιώργο Αυτιά και για την πρεμιέρα του Love Bites και τα υψηλά ποσοστά.