Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Έρχεται το τέλος του κόσμου???

Το 2012 πιστεύεται από πολλούς ότι είναι η χρονιά της αποκάλυψης, λόγω του ότι η 21η Δεκεμβρίου του 2012 σηματοδοτεί το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. Ποτέ στην ιστορία μια χρονολογία δεν ήταν τόσο σημαντική σε τόσους πολιτισμούς, σε τόσες θρησκείες και κυβερνήσεις. Η ταινία «2012» είναι μια περιπέτεια για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που φέρνει το τέλος του κόσμου και αφηγείται την ηρωική μάχη για επιβίωση.

Υπόθεση: Το 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει τους ηγέτες πως πλησιάζει το τέλος του κόσμου. Έτσι λοιπόν οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. Αυτό πιστεύαν τουλάχιστον μέχρι που την κατάσταση παίρνει «τυχαία» στα χέρια του ο Τζάκσον Κέρτις (Τζον Κιούζακ).

Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα. Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη των ταινιών «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Μετά την Επόμενη Ημέρα» Ρόλαντ Έμμεριx. Τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους.