Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Στη φυλακή ο "βασιλιάς που πρέπει να υπακούν όλοι"

Στα 36 του χρόνια τα είχε ζήσει όλα. Η πολυτάραχη ζωή του ήταν η Αχίλλειος πτέρνα της εύπορης οικογένειας του. Ο Θάνος Παπαλέξης τώρα βρίσκεται στη φυλακή και ίσως εκεί να μείνει για πάντα.

Η σχέση του με το χρήμα άρρωστη. Ήθελε να φτάσει πολύ ψηλά. Ήθελε να ξεπεράσει τη φήμη αλλά και την περιουσία του εφοπλιστή πατέρα του. Εθισμένος στην καλή ζωή δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί τον εαυτό του κάτι λιγότερο από εκατομμυριούχο.

Μπορεί να ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να διοργανώνει πάρτι οργίων και να έχει σχέση με πρώην πορνοσταρ, την οποία του άρεσε να βιντεοσκοπεί ενώ έκανε σεξ με άλλους. Δώριζε στις υπαλλήλους του γραφείου του πλαστικές στήθους και περιέγραφε τον εαυτό του ως «βασιλιά στον οποίο θα πρέπει να υπακούν όλοι». Τα χρέη του έφταναν τα 900.000 δολάρια και για να καλύπτει τουλάχιστον τα βασικά, διάλεγε εύπορες κυρίες οι οποίες τον..πλήρωναν κανονικά.

Τώρα βρίσκεται στη φυλακή για το φόνο ενός ενοίκου του, του Χαράλαμπου Χριστοδουλίδη. Τον στραγγάλισε με τη βοήθεια δύο αλβανών συνεργών του γιατί εμπόδιζε τα «άρρωστα» σχέδια του.