Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Έλενα Παπαρίζου: "Περνάω κατάθλιψη"!

Είναι πολύ κοντά στο να μπει στην τελική πεντάδα για τα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV. (Αν είναι τυχερή, στις 5 Νοεμβρίου θα βάλει haute couture τουαλέτα και θα πατήσει κόκκινο χαλί, όπως οι μεγάλες σταρ). Είναι η μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει την τιμή αυτή να συμμετέχει σε διαγωνισμό κοτζάμ MTV. Δισκογραφικά έχει ήδη ηχογραφήσει τρία ξενόγλωσσα τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν στη διεθνή αγορά. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Έλενα Παπαρίζου θα πετούσε στα σύννεφα, αφού τα επαγγελματικά της (γι ακόμη μία φορά μετά την Γιουροβίζιον το 2005) σκίζουν, εκείνη δηλώνει ότι περνάει μία δεύτερη φάση κατάθλιψης!

Όπως αποκαλύπτει η αοιδός σε συνέντευξη της στο Down Town, ο θάνατος του πατέρα της τον περασμένο Δεκέμβριο την έχει βυθίσει στη θλίψη και παρόλο που προσπαθήσει να συνέλθει, περνάει σοβαρή κατάθλιψη. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, αφού είχε περάσει ανάλογη φάση στην εφηβεία της. Βέβαια, τώρα είναι διαφορετικές οι καταστάσεις, καθώς ο ξαφνικός χαμός του πατέρα της, της προκάλεσε σοκ. Ωστόσο, η Παπαρίζου στη συνέντευξη αυτή δε μιλάει μόνο για την κατάθλιψη που περνάει.

Διαψεύδει κατηγορηματικά πρόσφατα δημοσιεύματα, που την ήθελαν να έχει παντρευτεί κρυφά με πολιτικό γάμο στην Σουηδία. Απορεί κιόλας πώς βγήκε κάτι τέτοιο, αφού βρίσκεται σε πένθος και το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται να κάνει είναι ένας γάμος. Από τα λεγόμενα της, εγώ για τόσο την κόβω. Τι άλλο είπε η αοιδός; Α, αναφέρθηκε σε όλα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνη και τον Τόνι Μαυρίδη, χαρακτηρίζοντας «αισχρά» εκείνα που έλεγαν ότι ήταν έγκυος κι έκανε έκτρωση. Επίσης, σε αυτούς που της σούρνουνε χίλιες δυο κακίες για τα κιλά της, θα τους στείλει πεσκέσι μία ζυγαριά με κόκκινη κορδελίτσα. Γιατί, σου λέει η αοιδός: εδώ δεν έχω εγώ πρόβλημα, αυτοί τι ζόρι τραβάνε; Έλα μου ντε.
womenonly