Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Ας ξεκινήσει η μάχη...

Σκληρή κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την κοινή θεματολογία των εκπομπών που θα παρουσιάσουν την προσεχή Δευτέρα. Και ενώ η πρώτη είχε εδώ και μέρες προαναγγείλει ότι σκοπεύει στο αυριανό «Αξίζει να το δεις» να τσαλακώσει την εικόνα της, εμφανιζόμενη χωρίς μακιγιάζ για να δείξει το πραγματικό πρόσωπο των τηλεοπτικών προσώπων, ακούγεται ότι το ίδιο θέμα επέλεξε και η Μενεγάκη για την εκπομπή της, που θα βγει στον αέρα έξι ώρες νωρίτερα.

Δεν ξέρουμε αν αυτό που ακούστηκε ως πληροφορία θα υλοποιηθεί τελικά. Γεγονός όμως είναι ότι η Τατιάνα έχει ήδη γυρίσει την πολυδιαφημισμένη εκπομπή της, έχουν ήδη μεταδοθεί από τον αέρα του ΑΝΤ1 τα σχετικά τρέιλερ και απλά περιμένει να δει αν ο «Καφές» του Alpha θα επιχειρήσει πράγματι να της «κάψει» το θέμα, όπως έχει έντονα φημολογηθεί.

Να είστε σίγουροι πάντως ότι αν συμβεί αυτό, η Τατιάνα δεν θα αφήσει εύκολα να πέσει κάτω. Έχει χαρακτηρίσει το ζήτημα ως... casus beli. Και μη αποκλείσετε η απάντησή της να μην δοθεί απαραίτητα από την δική της εκπομπή αλλά από αυτήν των Χαριτάτου και Καραμέρου, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το πρωινό του ΑΝΤ1, που έχει βάλει σε πονοκεφάλους την «ωραία Ελένη» με τις υψηλές τηλεθεάσεις του...