Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Κλάμα και εφιαλτικές κουζίνες στο μενού

Η πιο δακρύβρεχτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το Πάμε Πακέτο,μας υπόσχεται ακόμα περισσότερο κλάμα στη δεύτερη εκπομπή της για τη νέα χρονιά. Μαζί με την ευσυγκίνητη Βίκυ Χατζηβασιλείου θα περάσετε μια ευχάριστη βραδιά γεμάτη επανασυνδέσεις και τρυφερού εναγκαλισμούς.

Γιος ψάχνει μετά από 28 χρόνια τον πατέρα του και το σασπένς αναμένεται μεγάλο.Μην το χάσετε με τίποτα. (Αυτή η εκπομπή πραγματικά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί την βλέπει τόσος κόσμος). Όταν σκουπίσετε τα δάκρυά σας, ώρα για τον… γλυκύτατο Έκτορα Μποτρίνιπου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, έτοιμος να σώσει κι άλλα τραγικά εστιατόρια.

Η ξενόφερτη ιδέα του "Εφιάλτη στην Κουζίνα" έγινε επιτυχία καιστην Ελλάδα, γιατί απλούστατα ο Έλληνας πολλές φορές επιδιώκειτην προχειρότητα και αποσκοπεί μόνο στο κέρδος όταν ανοίγει ένα μαγαζί.

Μας χρειάζεται σε πολλούς τομείς ένας Μποτρίνι, μήπως σώσει την κατάσταση. Σήμερα πάντως θα προσπαθήσει να συνδυάσει την ανακατώστρα Αθηνά με τον χαλλλλαρό Κώστα. Ωραίος συνδυασμός έτσι; Και ο καλύτερος ας υπερισχύσει!!