Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Να γιατί είστε τόσοι ανίκανοι Φώτη και Μαρία

Χθες ο Φώτης και η Μαρία είχαν ένα βίντεο βιογραφία της Σαρλίζ Θερόν. Όταν η αναφορά σε ένα διάσημο πρόσωπο δεν συνδέεται με την επικαιρότητα, αλλά με κάτι που μπορείς να το βάλεις στην κηδεία του (χτύπα ξύλο), το μόνο που περνάς σαν αίσθηση στον τηλεθεατή, ανίκανε αρχισυντάκτη - παρουσιαστή δεν ξέρω τι είσαι, είναι πρώτον: Το ότι βαριέσαι να παρακολουθήσεις την επικαιρότητα και να παίξεις κάτι σχετικό. Δεύτερον ότι δεν είναι σε θέση να αντιληφθείς πια πρόσωπα ή πια θέματα ενδιαφέρουν τον τηλεθεατή.

Άλλο για παράδειγμα να παίξεις, κάτι που έγινε τώρα, με πρωταγωνίστρια την Σαρλίζ Θερόν και άλλο να πετάς ένα βίντεο για το πως έγινε γνωστή. Αυτό είπαμε πότε μπορείς να το παίξεις, μην τα ξαναλέμε. Το πιο σημαντικό όμως από όλα, ανίκανοι, είναι το ότι μπορείτε να κάνειτε ένα γκαλόπ στο δρόμο και να ρωτήσετε ποιον θα ενδιέφερε ένα βίντεο με το πώς η Σαρλίζ Θερόν έγινε ηθοποιός.

Μπορείς επίσης να στηθείτε να δεις απόσπασμα το κομμάτι της εκπομπή σας μετά το βίντεο της Θερόν, όπου εσείς και οι άλλες τεμπέλες του πάνελ που έχουν άποψη για όλα, πέταγαν φοβερές επισημάνσεις του τύπου: Τι σπουδαία καλλιτέχνης και τι ωραία γυναίκα που είναι η...δεν ξαναγράφουμε τ΄όνομα της, αμάν. Α! Αν δεν κρατούσε το όλο θέμα τόσο πολύ ( δεν χρονομετρήσαμε ), δεν θα εντυπωσιαζόμασταν. Δεν είστε σε θέση μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας να καταλάβετε ότι δεν πουλάνε οι ξένοι στην Ελλάδα;

Μην βιαστείτε να πειτε, πως εμείς παίζουμε ξένα θέματα τώρα τελευταία, γιατί σ εμάς αν δεν γουστάρεις, κάνεις ένα κλικ και επιλέγεις τι θέλεις να διαβάσεις, Τα βάζουμε για ποικιλία, και για εκείνους τους λίγους που τα γουστάρουν. Οι πολλοί πάνε παρακάτω ή στο προηγούμενο θέμα και διαβάζουν αυτό που θέλουν. Εσύ, όταν αποφασίζεις για ένα δεκάλεπτο να σχολιάζεις με τις υπόλοιπες στο πάνελ μία ξένη σταρ, δεν μπορείς να δείξεις κάτι άλλο ταυτόχρονα. Εγώ δεν μπορώ να δω κάτι άλλο σε σένα. Η μόνη επιλογή που έχω είναι να αλλάξω κανάλι. Αυτό το μάθημα που σου παραδίδουμε σήμερα, το έχουμε παραδώσει πριν λίγες ημέρες και στους «Δέστε τους».

Υ.Γ. Πολύ κακός αρχισυντάκτης, πολύ κακός παρουσιαστής, που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος όταν το μυαλό του λέει: Πως επειδή ασχολείται με θέματα του Χόλιγουντ, περνάει και στο κοινό την εικόνα της γκλαμουράτης εκπομπής..