Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν πολλές παρατυπίες

Σε τηλεφωνικό διάβημα στο Υπουργείο Εσωτερικών προέβησαν οι «Οικολόγοι Πράσινοι», καταγγέλλοντας σοβαρές παρατυπίες σε βάρος του κόμματός τους, κυρίως σε τμήματα ετεροδημοτών στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Οι «Οικολόγοι Πράσινοι» επιρρίπτουν ευθύνες στη Νομαρχία Πειραιά, γιατί, όπως αναφέρουν, δεν προώθησε τα ψηφοδέλτια που της έστειλαν. «Αντίθετα έστειλε εγκύκλιο, στους δικαστικούς αντιπροσώπους- η οποία συνοδευόταν από προφορική οδηγία- να μην δεχθούν μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, ούτε τα ψηφοδέλτια τα οποία θα συμπληρώναμε».

Όπως μάλιστα αναφέρουν, υπηρεσιακός παράγοντας του Δήμου Πειραιά, φέρεται να έχει δώσει τηλεφωνικά σε δικαστική αντιπρόσωπο τμήματος ετεροδημοτών, την ψευδή πληροφορία ότι δεν υπάρχει υποψήφιος με τους «Οικολόγους Πράσινους» στη Λακωνία.

«Σε κάποια από τα τμήματα αυτά, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αρνούνται να ενημερώσουν ως οφείλουν, τους ψηφοφόρους, ότι τα ήδη ανακηρυγμένα κόμματα για τα οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμα ψηφοδέλτια, μπορούν να ψηφιστούν με απλή αναγραφή του τίτλου τους, στο σφραγισμένο λευκό ψηφοδέλτιο, που δίνεται υποχρεωτικά σε κάθε ψηφοφόρο», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι «Οικολόγοι Πράσινοι», δηλώνοντας ότι επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους.