Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Η Ελένη σταθερά δεύτερη, οι Ομορφοι τρίτοι

Σαν να αρχίζουν να διατηρούνται οι θέσεις, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων για κάτι καλύτερο. Τι κι αν είχαν καλέσει όλοι «γερά ονόματα» χτες, το κοινό δεν αλλάζει τους Καραμέρο-Χαριτάτο. Άλλη μια μέρα άνετοι πρώτοι (18,7 %), με τους υπόλοιπους να διεκδικούν…μια θέση στην agb!

Η ενημέρωση πάντως παραέχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού πρωτο στην ώρα 12-1 ήρθε το δελτίο της ΝΕΤ (με 22,2%), ενώ δεύτερη ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στο 10-12 (με 16,8%). Επίσης 16,8% έκανε και η Ελένη Μενεγάκη και βοήθησε και ο Βουτσάς σε αυτό. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι οι πεντάμορφοι του Όμορφου Κόσμου.

Πώς τα κατάφεραν με αποκλειστική συνέντευξη της Shakira και την Κάτια Δανδουλάκη στο στούντιο να πιάσουν 15,2 %, θα σας γελάσω. Μάλλον πρέπει να συγχρονιστούν λίγο, γιατί όσο και να προσπαθούν, ακόμα δεν έχουν κερδίσει το κοινό…

Τελικά, μιας και ψάχνουμε νικητή στην μέχρι τώρα πορεία της πρωινής ζώνης, μόνο η ενημέρωση είναι κερδισμένη. Είτε είναι στη ΝΕΤ, είτε στον ΑΝΤ1, ο κόσμος θέλει να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ και όχι να βλέπει παρουσιαστές «της διπλανής πόρτας» με security ή άσπρα δόντια ξέξασπρα. Απλά δεν μας πείθουν..