Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ξεσπάθωσε η Καγιά..

Ποιος είδε πριν από λίγες ημέρες τη Βίκυ Καγιά και δεν τη φοβήθηκε... Το ξέσπασμά της όμως ήταν αναμενόμενο και για όσους τη γνωρίζουν καλά, άργησε κιόλας να έρθει! «Ας αποφασίσουν πώς επιτέλους με θέλουν», φέρεται να είπε σε υψηλούς τόνους η πανέμορφη παρουσιάστρια σε στενούς της συνεργάτες δείχνοντας την αγανάκτησή της από την κακόβουλη κριτική που δέχεται καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο μερικά εικοσιτετράωρα από τις αναλύσεις επί αναλύσεων σε blogs και μεσημεριανές εκπομπές για τη «μετάλλαξη» της Βίκυς αλλά και τη θεματολογία του «Next Top Model». «Δεν μπορεί από Χιονάτη να μεταμορφώνεται σε κακιά μάγισσα», ακούστηκε να λέει χαιρέκακα γνωστός πανελίστας, την ώρα που συνάδελφός του με σαρδόνιο χαμόγελο συμπλήρωνε: «Δεν το ’χει, όπως δεν το ’χε στον? Πρωινό καφέ?...».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της Βίκυς ήρθε από στήλη τηλεκριτικής, όπου αναφερόταν: «Και φυσικά, παροιμιώδης παραμένει η διαπίστωση της Βίκυς Καγιά ότι ?τα μοντέλα δεν χρειάζονται μόρφωση, αλλά εγώ βέβαια δεν ακολούθησα αυτή την οδό?. Ε καλά, δεν το έχουμε καταλάβει; Σορβόνη και βάλε».
womenonly