Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

"Σήμερα η μεγάλη ευκαιρία.."

Ως μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει ο Ολυμπιακός την υπόθεση πρόκριση χαρακτήρισε τον αγώνα στην Λιέγη κόντρα στην Σταντάρ, ο Ζίκο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός στάθηκε στην κρισιμότητα του παιχνιδιού, τόνισε πως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, όμως υπογράμμισε πως ακόμη και σε περίπτωση ήττας στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί αφού φιλοξενεί στο "Καραϊσκάκη" την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική.

"Είναι η ευκαιρία μας γιατί θα μπορέσουμε να πάμε από τωρα στους 16 αν κερδίσουμε. Παρόλο που δεν κρίνεται η πορεία του Ολυμπιακού αύριο, μια νίκη μπορεί να δώσει την πρόκριση".

Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας; Είστε ευχαριστημένοι με ισοπαλία; "Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά θα παίξουμε για να κερδίσουμε".

Οι Βέλγοι θα παίξουν επιθετικά. Θα ρίξετε το βάρος στην άμυνα; "Πρέπει να ξέρουμε και να αμυνόμαστε και να επιτιθόμαστε. Αν επιτίθονται θα αμυνθούμε και θα παίξουμε στην κόντρα".

Όλοι μιλάνε για τη δεύτερη θέση, αλλά αν κερδίσει αυριο μπορεί και την πρώτη. Το σκεφτεται; "Το σημαντικό είναι να περάσουμε στους 16. Το έχω σκεφτεί αλλά δεν δίνει αβαντάζ. Και αν η δεύτερη ομάδα στα χιαστί είναι καλύτερη από την πρώτη; Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο".

Στο πρωτάθλημα δεν παέι καλα η Σταντάρ. Είναι για τους Βέλγους έξτρα κίνητρο ή έξτρα άγχος για το αυριανό ματς; "Δεν βοηθάει τον ΟΣΦΠ αυτό. Το Τσάμπιονς Λιγκ έιναι άλλος θεσμός. Μερικές φορές, οι ομάδες κρατάνε παίκτες (δεν τους βάζουν στο πρωτάθλημα) για να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σταντάρ θα δώσει τα πάντα αύριο γιατί αν χάσει θα μείνει εκτός".