Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ποιοι πάνε με την Ντόρα

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη τάσσονται ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Ανδρεουλάκος και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

«Σεβόμενος την ιστορία μου και την ιστορία της παρατάξεως, συντάσσομαι με την Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία καίτοι πολλές φορές είχαμε κόντρες, ήμασταν πάντα μαζί στο ίδιο αγωνιστικό χαράκωμα», ανέφερε ο κ. Ανδρεουλάκος

«Τόσο στο έκτακτο συνέδριο όσο και μετέπειτα είχαμε την ευκαιρία ν' ακούσουμε τις πολιτικές προτάσεις των υποψηφίων αρχηγών. Η πολιτική πρόταση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη ταυτίζεται με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες του κόμματός μας. Ταυτίζεται με την πολιτική παρακαταθήκη του αειμνήστου ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος ήθελε ένα κόμμα ευρωπαϊκό, δημοκρατικό, ανοικτό στην κοινωνία, στις σύγχρονες τάσεις και στα σύγχρονα ρεύματα» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Καραγκούνης.

Την υποστήριξή τους στην υποψήφια αρχηγό της ΝΔ εξέφρασαν σήμερα με δηλώσεις τους και η βουλευτής Ρεθύμνου, Όλγα Κεφαλογιάννη. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό TEAM FM του Ρεθύμνου, η κα. Κεφαλογιάννη είπε: «η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία του σήμερα και του αύριο. Με προτάσεις για την, με όραμα για ένα ισχυρό φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα, με σαφείς θέσεις για τις εθνικές προτεραιότητες όπως είναι η παιδεία, η οικονομία, η εξωτερική πολιτική, αλλά και για τις σύγχρονες προκλήσεις όπως είναι η κλιματική αλλαγή και η ενέργεια, μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη Νέα Δημοκρατία σε ανοδική και νικηφόρα πορεία».