Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Ο Βασιλιάς των διαζυγίων...

Πενηντάχρονος από την Ιερουσαλήμ πήρε το 11ο διαζύγιό του και γίνεται έτσι ο... βασιλιάς των διαζυγίων στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, συνήθως χώριζε από τις συζύγους του κάθε δυο χρόνια και αμέσως μετά έψαχνε για νύφη. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν στη ζωή του μετά το πρώτο του διαζύγιο, γιατί τότε άρχισε μια ατέρμονη αναζήτηση για την «επόμενη εμπειρία».

Ποτέ όμως δεν κουράστηκε από αυτήν την αναζήτηση γιατί ποτέ δεν συνάντησε ιδιαίτερες... δυσκολίες να βρει σύντροφο. «Βγάζω το αγκίστρι προς πάσα κατεύθυνση και το ψάρι έρχεται μόνο του», λέει χαρακτηριστικά.

Η τελευταία σύζυγός του επισημαίνει πάντως πως, από τότε που παντρεύτηκαν, δεν έχει δουλέψει και ζούσαν από το δικό της εισόδημα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα χρέη. Ένα από τα μεγαλύτερα χρέη του, όμως, βαραίνει μια από τις πρώην συζύγους του, με την οποία απέκτησε και έναν γιο, καθώς, όπως έγινε γνωστό, δεν της έδωσε ποτέ διατροφή.

Κατά την ανακοίνωση του 11ου διαζυγίου, το δικαστήριο, επισήμανε: «Όπως αποδεικνύεται, ο δημοφιλής άνδρας με τα διαζύγια, φλερτάρει τις συζύγους του με πειστικό τρόπο και με ευαισθησία. Όμως, ύστερα από λίγο, αρχίσουν να μαλώνουν. Παρά τα 50 του χρόνια, δεν έχει γκρίζα μαλλιά, και παρά την πείρα που έχει αποκτήσει με τους γάμους, σχεδιάζει να παντρευτεί ξανά».


Σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο, ο άνδρας που θέλει να χωρίσει από τη σύζυγό του πρέπει να εκδώσει ένα έγγραφο με το οποίο την αποδεσμεύει δηλώνοντας ότι, στο εξής, μπορεί να ανήκει σε όποιον άνδρα επιθυμεί.