Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

H Madonna σε απόσυρση

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν και τόσο ευχάριστα για την Μαντόνα που βλέπει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας να σημειώνουν κατακόρυφη πτώση. Η "βασίλισσα της ποπ" που εδώ και δύο σεζόν ήταν το "πρόσωπο" του οίκου μόδας "Louis Vuitton", αντικαταστάθηκε από ένα νεώτερο μοντέλο, την Λάρα Στόουν (Lara Stone). Η Μαντόνα με τον Μαρκ Τζέικομπς ήταν κολλητοί μέχρι τον περασμένο Μάιο. Εδώ, τους βλέπουμε ανάμεσα στο κοινό σε αγώνες πόλο στη Νέα Υόρκη.

"Σίγουρα, η Μαντόνα θα έγινε έξαλλη μόλις έμαθε τα νέα της αποκαθήλωσης της, αφού αυτός είναι οχειρότερος εφιάλτης για κάθε διάσημη που μεγαλώνει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει ένα νεανικό προφίλ", αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Sun". Η διάδοχος της Μαντόνα είναι μόλις 25 χρονών και πολλοί τη συγκρίνουν με τη γαλλίδα ηθοποιό και θρυλικό σύμβολο του σεξ, Μπριζίτ Μπαρντό (Brigitte Bardot). Αλλά, δεν φτάνει μόνο αυτό...

Το πλήγμα για την 51χρονη τραγουδίστρια είναι διπλό, καθώς αυτός που επέλεξε το μοντέλο από την Δανία για να προωθήσει την νέα κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2010 είναι ο φίλος της, σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs).