Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ζήτησε φακελάκι ο καθηγητής...

Η γνώση μπορεί να είναι δύναμη, το χρήμα όμως είναι μεγαλύτερη κι έτσι καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θέλησε να ξεκινήσει μεγάλη μπίζνα για να αυξήσει το εισόδημά του.

Ζήτησε λοιπόν από δύο φοιτήτριές του να του δώσουν χρήματα προκειμένου να τις περάσει στο μάθημα των μαθηματικών. Πόσο ήταν η ταρίφα;... 250 ευρώ έκαστη, δηλαδή 500 ευρουλάκια το συνολάκι, γρήγορα, εύκολα και χωρίς κανέναν κόπο. Μάλιστα δεν ασχολιόταν ο ίδιος με το νταραβεράκι, αλλά ένας συνεργάτης του, ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος.

Ο θρασύτατος καθηγητής όμως δεν ήξερε με ποιες έμπλεξε, κι έτσι η μία από τις δύο φοιτήτριες τον ηχογράφησε και τον κατήγγειλε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο καθηγητής δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά αντ’ αυτού πήγε ο δικηγόρος του, ενώ το παρόν έδωσε ο συνεργάτης του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αρχικά κατηγορούμενες για ενεργητική δωροδοκία κρίθηκαν και οι δύο φοιτήτριες, απαλλάχθηκαν όμως από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Όσο για τον καθηγητή και το συνεργάτη του; Δηλώνουν… αθώες περιστερές και καταγγέλλουν συνομωσίες με στόχο να πλήξουν το κύρος του καθηγητή.
star