Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ιδού οι μισθοί των συνταξιούχων της ΕΡΤ

Το θράσος τους πια, δεν είχε όρια αυτή είναι η μάζωξη των συνταξιούχων, που επί 6 σχεδόν χρόνια (μέχρι αυτή τη στιγμή) λυμαίνεται την ΕΡΤ με απίστευτα υψηλές αποδοχές .

Κώστας Κέκης: Κάποτε κουβαλούσε κουτιά, στον Νίκο Μαστοράκη. 257.252 ευρώ το χρόνο αποδοχές ως εντεταλμένος σύμβουλος.

Σαλεσιώτης Αναστάσιος: διοικητικός 141.648 ευρώ το χρόνο...

Γεώργιος Παπαδόπουλος: τηλεσκηνοθέτης στις ειδήσεις κάποτε. Εδώ και δέκα χρόνια συνταξιούχος. 136.937 ευρώ. Ειδικός Σύμβουλος!

Στάμος Ζούλας: δημοσιογράφος άλλοτε της ‘’Καθημερινής ‘’. 10 χρόνια συνταξιούχος . 126.927 ευρώ.

Παπαναγιώτου Δημήτρης: πρώην διευθυντής της ‘’Καθημερινής‘’ , και του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου. Golden Boys και αυτός 125.063 ευρώ.

Σιουμπούρας Φώτης: πρώην δημοσιογράφος της ‘’Απογευματινής’’ συνταξιούχος και αυτός 102.505 ευρώ.

Χατζής Παναγιώτης: πρώην μοντέρ, συνταξιούχος φυσικά 105.259 ευρώ.

Σφέτσας Νικόλαος: ηχολήπτης μέτριών ικανοτήτων, 100.000 ευρώ.

Νίκος Ρίζος: ο αδερφός του Δημήτρη, συνταξιούχος και αυτός. Ζωγόπουλος Κώστας, τηλεσκηνοθέτης, Παπαθανασίου Νίκος, τηλεσκηνοθέτης, Σκιαδόπουλος Άρης, δημοσιογράφος, Βλαχοδημητρόπουλος Βασίλης, τηλεσκηνοθέτης, Πευκιανάκης Ιωάννης ( τον θυμάστε; ο εξ'απορρήτων του Μητσοτάκη – μέεεεγας δημοσιογράφος και αυτός ) όλοι από 102.786 ευρώ.

Και πολλοί ακόμα, στον μακρύ κατάλογος της αργομισθίας. Συνταξιούχοι όλοι. Με ήδη παχυλώτατες συντάξεις . Που ανέβηκαν στο ….πολυπαθές ίδρυμα, για να το αρμέξουν και αυτό. Με μέσο όρο ηλικίας, οι ως άνω τα 70 τους έτη !

Αυτούς ταΐζε από το υστέρημά του Έλληνα φορολογούμενου ο Καραμανλής. Και το πρωτοπαλίκαρό του ο Ρουσσόπουλος. Και συνεχίζει να ταΐζει το ΠΑΣΟΚ.

Αυτούς όλους, συνεχίζει να ταΐζει η ΕΡΤ μέχρι τώρα. Επι εποχής Γεωργίου Παπανδρέου του νεώτερου. Πάρτε θέση κ. Παπανδρέου.

Αχ, καημένη Ελλάδα . Πότε θα πιάσεις την βρεγμένη σανίδα, για να τους κοκκινίζεις τα πισινά. Μιάς και η μούρη τους δεν κοκκινίζει ποτέ!
kafeneio-gr