Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Νυχτερινό κέντρο οργίων στα Γιάννινα

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία. Και τι δεν είδαν οι αστυνομικοί το βράδυ της Τρίτης μόλις μπήκαν σε κέντρο διασκεδάσεως που βρίσκεται μέσα στην πόλη προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Οι πληροφορίες που είχαν ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί δούλευαν παράνομα γυναίκες οι οποίες εκπορνεύονταν βγήκαν πέρα για πέρα αληθινές με τις σκηνές που αντίκρισαν να είναι απερίγραπτες.

Συνολικά 16 συλλήψεις έγιναν γύρω στις 1.30 το βράδυ με 9 συνολικά αλλοδαπές που εργάζονταν ως «σερβιτόρες», κυρίως από τη Ρουμανία αλλά και από άλλες χώρες, να οδηγούνται στα κρατητήρια μαζί με 5 ακόμα αλλοδαπούς, πελάτες του καταστήματος, αλλά και... τρεις Έλληνες εκ των οποίων οι δύο εργάζονταν ως σερβιτόροι ενώ ο ένας ήταν ο υπεύθυνος λειτουργίας του κέντρου. Την ώρα των συλλήψεων έλειπαν από το κέντρο οι τρεις ιδιοκτήτες του, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι και αναζητούνται.

Σαν να μην έφταναν όμως τα όργια και οι εικόνες που αντίκρισαν, οι αστυνομικοί βρήκαν εγκατεστημένο στο χώρο ένα παράνομο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο έστελνε εικόνες σε φορητούς υπολογιστές τόσο από το χώρο περιμετρικά του κέντρου όσο και μέσα απ' αυτόν.

Οι ιδιοκτήτες φαίνεται πως είχαν στήσει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο παρακολούθησης του μαγαζιού τους με διπλό σκοπό. Αφ' ενός με τις κάμερες που έλεγχαν τον εξωτερικό χώρο να έχουν άμεση ενημέρωση για το ποιος μπαίνει και το ποιος βγαίνει και αφετέρου να καταγράφουν τα «δρώμενα» που λάμβαναν χώρα μέσα στο ίδιο το κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, οι πράξεις ακολασίας που γινόντουσαν στο συγκεκριμένο μαγαζί καταγράφονταν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί ποια ήταν η μελλοντική χρήση τους. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, πέρα της προσωπικής χρήσης που μπορεί να κάνει κάποιος βλέποντας τα βίντεο αυτά, υπάρχει και η πιθανότητα πώλησης τους ή ακόμα και δημοσιοποίησής τους στο ίντερνετ. Μέχρι και εκβιασμούς μπορούσαν να κάνουν με το καυτό αυτό υλικό στα χέρια τους οι ιδιοκτήτες, χωρίς ωστόσο ακόμα η αστυνομία να έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία για το περιστατικό έκανε λόγο για 16 συλλήψεις με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για: διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας κατά συναυτουργία, Νόμου περί προσωπικών δεδομένων, Νόμου περί εγκαταστάσεως και λειτουργίας κινητών και φορητών ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου, άμεση συνέργια σε διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων και στέρηση βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας. Στην εξέλιξη όμως της υπόθεσης μπορεί να προκύψουν κι άλλες καθώς ακόμα δεν έχουν ερευνηθεί αν και τι έχει καταγραφεί στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κατά πόσο το υλικό αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες ενέργειες.
kapistri