Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Το διαζύγιο, οι συμπτώσεις και οι έκτακτες εκδόσεις

"Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν και ειπώθηκαν στα κανάλια ο γάμος αρμένιζε στραβά από το καλοκαίρι. Είπαν ότι δεν έκαναν καν διακοπές μαζί. Μόνο από τα όσα αναφέραμε προκύπτουν πολλές... απορίες. Ξεκινάμε από το τέλος. Είναι τουλάχιστον ψέμα το ότι δεν έκαναν διακοπές μαζί. Οι φωτογραφίες από τα μπανάκια τους στην Μύκονο τον Αύγουστο δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Μάλιστα δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Ok (δείτε την σχετική φωτό και κείμενο από το yupi όπου φαίνεται και η ημερομηνία) που ως γνωστών είναι του κουμπάρου της Ελένης, Πέτρου Κωστόπουλου το οποίο έχει ως αρχισυντάκτρια του την πανελίστρια της Μενεγάκη, Χρίσλα Γεωργακοπούλου.....

Πάμε τώρα στην έκτακτη έκδοση του περιοδικού ΟΚ. Πρώτων είναι αδύνατον να γραφτούν 110 σελίδες σε λίγες μόνο ώρες. Αλλά ακόμα κι αν αυτό ήταν εφικτό το΄τε δεν θα προλάβαιναν να στηθούν από τους γραφίστες. Κι αν υποθέσουμε ότι μία ολόκληρη εταιρεία και το δυναμικό όλων των περιοδικών αφήνει όλες τις δουλειές για να ασχοληθεί και να ετοιμάσει αυτό το τεύχος τότε υπάρχουν και κάποια ακόμα - τα μεγαλύτερα- σκάλωματα: εκτύπωση, καρφίτσα (βιβλιοδεσία), πρακτορεία διανομής. Είθισται να χρειάζονται δύο μέρες για να γίνουν όλα αυτά μέχρι να βγει ένα περιοδικό στα περίπτερα.

Αν, τώρα, πιάσουμε την περίπτωση πως οι του περιοδικού γνώριζαν μέρες πριν την εξέλιξη (που είναι και το πιο πιθανό λόγο προσωπικών και επαγγελματιών σχέσεων με την παρουσιάστρια) κι ετοίμασαν το τεύχος αυτό τότε εύλογα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι είναι σε συνεννόηση με την ίδια. Να κυκλοφορήσει σεχδόω παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.

Υπάρχει και μία άλλη συγκυρία που μας κάνει να αναρωτιόμαστε. Είναι δυνατόν όλα τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή της Μενεγάκη να συμβαίνουν την πάνω - κάτω περίοδο; Γάμος, γέννες, ανακοίνωση διαζυγίου... όλα το πρώτο τετράμηνο κάθε έτους (από τέλη Γενάρη και μετά). Προφανώς είναι...!

Αυτά είναι τα γεγονότα. Δεν θα το κουράσουμε παραπάνω.

Helen, καλή τύχη στις τηλεθεάσεις.
i-panic