Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Οι Κατσιμιχαίοι επιστρέφουν ...10 χρόνια μετά

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, 10 χρόνια μετά από την τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία τους το 2001, επανασυνδέονται μουσικά και περιοδεύουν ξανά, έχοντας στο πλευρό τους τον αγαπημένο τραγουδοποιό και ερμηνευτή Μάνο Ξυδούς.

Ο πρώτος τους σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, όπου θα.. δώσουν συναυλία την Παρασκευή 12 Μαρτίου στο Βελλίδειο, ενώ οκτώ ημέρες μετά, το Σάββατο 20 Μαρτίου θα εμφανιστούν στην Αθήνα, στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου, πάντα μαζί με τον εκλεκτό Μάνο Ξυδούς.

Αυτές οι δύο εμφανίσεις τους θα είναι και ο προπομπός για την επιλεκτική, περιορισμένη σε εμφανίσεις περιοδεία τους που θα ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2010.

Μετά από δέκα χρόνια, φαίνεται ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει»!

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή.

Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της. Από τα «Ζεστά Ποτά» του 1985 έως το τελευταίο live album τους που κυκλοφόρησε είκοσι χρόνια αργότερα, το 2001 και το «Στους ελαιώνες της αγάπης» που κυκλοφόρησε το 2002, η πορεία των αδελφών Κατσιμίχα ήταν πάντα συνεπής.

Γι’ αυτό και το ελληνικό κοινό τους ακολούθησε και τους ακολουθεί με συγκινητική αφοσίωση ακόμα και μετά την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Τιμή εισιτηρίου: 20€

Σημεία Προπώλησης: Ticket House
Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ: 210 3608366
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102 Τηλ: 2310 264880
clopypaste.gr