Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

"Πως κατάντησε το ΜΕΤΡΟ.."

"Καλά ρε παιδιά, έχετε υπόψη τι γίνεται στο ΜΕΤΡΟ; Βόμβα βάλανε, λήστεψαν το κεντρικό χρηματοκιβώτιο, διέλυσαν το σύμπαν οι καπαδοκες της νέας δημοκρατίας με αρχηγό τον λατρεμένο του Σουφλιά Δρακακη, πρόεδρο στο ΤΕΕ, παραλίγο να κόψουν το ρεύμα στο κεντρικό σταθμό του συντάγματος και να σταματούσαν όλα, τα πάντα και θα γινόμασταν διεθνώς ρεζίλι ασφάλεια του μετρό πάει... κατά διαόλου, έφεραν τον πρώην υπαρχηγό της Ελλάς και απόλυσαν τον άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια και δεν είχε συμβεί τίποτα.

Μόλις τον διωξανε χάθηκε η μπάλα. Να ο εκρηκτικός μηχανισμός να και η ληστεία. Εδω βέβαια πρέπει να πω , ότι ο απολυμένος τους είχε πει και τους τα είχε γράψει, αλλά όπως λέει και το βήμα της Κυριακής, τον πίεζαν να προσλάβει άτομα με έντυπο κομματικού ψηφοφόρου αντί βιογραφικού, να δεχτεί προαγωγές συναδέλφων που δεν δούλευαν αλλά το έξυναν, μάλιστα ένας από αυτούς που πήρε προαγωγή, είχε σαπίσει στο ξύλο στο χώρο εργασίας μας, μια συνάδελφο του και τον είχαν απομακρύνει για 6 μήνες.

Μόλις όμως ο πρόεδρος θεός Δρακάκης του είπαν από την ΝΔ φτιαχτο το παιδί ,δεν πειράζει που δέρνει γυναίκες την ώρα της δουλειάς τους, δικός μας είναι, η προεδραρα Δρακάκης τον προήγαγε, αφήνοντας εμάς που δουλεύαμε και δεν δέρναμε αμανάτι. Τι και αν υπάρχουν πτυχία πανεπιστήμιου; Εδώ θέλει λύκειο και ξύλο.

Φώναζε ο προηγούμενος προϊστάμενος, τον έκανε ρόμπα τον πρόεδρο της ΑΜΕΛ, μιας και φρόντισε να μας στείλει υπηρεσιακό σημείωμα και να μας εξηγεί τι έγινε. Τον έφτιαξε ο πρόεδρος της ΑΜΕΛ. Η παίρνεις όποιον σου λέω η απολύεσαι. Και επειδή δεν συμμορφώθηκε να κάνει την πάπια τον έστειλε σπίτι του. Καλή του ώρα, τουλάχιστον ήταν μάγκας και όχι δαγκας , σαν μερικούς άλλους.

Πορτοφόλια στην υπηρεσία μας βρίσκουμε κάθε μέρα, εγώ έχω βρει 7 στα 6 χρόνια που δουλεύω. Βόμβες και ληστείες δεν είχαμε, αλλά με την διάλυση που έφερε αυτός ο Δρακάκης δεν υπάρχει αύριο. Ξυπνήστε λοιπόν και μάθετε ότι η μισή ΓΣΕΕ έβαλε τα βλαστάρια της επί προεδρίας δρακακη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές."
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ