Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ν. Μπακογιάννη: Δηλώνει παρούσα μέσα από συνέντευξη

Επανεμφάνιση στο πολιτικό σκηνικό, με συνέντευξή της στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής, πραγματοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη, "μετά από μια περίοδο σκέψης και περισυλλογής", όπως αναφέρει η ίδια. Επίσης η κ. Μπακογιάννη σημειώνει ότι τα κόμματα που δημιουργούνται από πικρίες η προσωπικές στρατηγικές είναι... καταδικασμένα όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν. Αναφερόμενη στην υπόθεση Siemens η κ. Μπακογιάννη δηλώνει ότι απαιτεί την εξεταστική επιτροπή, λέγοντας ότι η σχέση της με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ήταν καθαρά κοινωνική.

Σχολιάζοντας το εσωκομματικό τοπίο στη Ν.Δ. η συνδιεκδικήτρια με τον κ. Σαμαρά, της προεδρίας του κόμματος, δήλωσε ότι νοιώθει εν μέρει ανεπιθύμητη.

"Υπάρχουν ενδείξεις και επιλογές που σίγουρα δεν με βρίσκουν σύμφωνη. Αλλά είναι δικαίωμα κάθε αρχηγού να επιλέγει συνεργάτες. Ανανέωση δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε τις παλιές κλειστές ομάδες με νέες", σχολίασε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Μιλώντας για τον κ. Καραμανλή, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι: "νομίζω ότι προσωπικώς τήρησε στάση ουδετερότητας στην εκλογή νέου αρχηγού, οι περισσότεροι συνεργάτες και στενοί του άνθρωποι όμως είναι γνωστό ότι στήριξαν Σαμαρά".
malakistan