Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ιδού πως δρουν τα παράνομα κυκλώματα γιατρών!...

ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!
Τρομοκρατώντας ασθενείς, τους βάζουν στο χειρουργείο και τους… αδειάζουν το πορτοφόλι! Στην Αθήνα ζει και βασιλεύει κύκλωμα γιατρών που τρομοκρατώντας πολίτες, τους βάζει στο χειρουργείο και κυριολεκτικά τους αδειάζει την τσέπη!

Το κύκλωμα έχει το στρατηγείο του σε κεντρική ιδιωτική κλινική, εκεί όπου γίνονται οι επεμβάσεις, έχει όμως απλώσει τα πλοκάμια του σε πολλά δημόσια νοσοκομεία!
Υπολογίζεται ότι το κύκλωμα κάνει τζίρο που... υπερβαίνει τις 50.000 € ημερησίως!!!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Ασθενής, που κατ’ επιλογή το κύκλωμα προσέχει να έχει ηλικία πάνω από 50 ετών, είναι βαριά κρυωμένος με δυσφορία στην αναπνοή ή και ελαφρύ μπούκωμα-πόνο στο στήθος και επισκέπτεται δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Πέφτει πάνω σε γιατρό του κυκλώματος, ο οποίος αφού τον εξετάσει και του βγάλει ακτινογραφία θώρακος …αρχίζει το παραμύθι-τρομοκρατία:

«Φίλε υπάρχει πρόβλημα…»

Ασθενής: Τι πρόβλημα γιατρέ; Για ένα κρύωμα ήρθα, πρόβλημα θα μου βγάλεις;

Γιατρός: Κι ευτυχώς που ήρθες. Διαφορετικά ίσως να ήταν αργά. Η ακτινογραφία δείχνει πως έχεις πρόβλημα στην καρδιά.

Ο ασθενής αμέσως κιτρινίζει από τον φόβο του! Ποτέ δεν του είχαν πει ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά. Αμέσως η επιχείρηση περνάει στην δεύτερη φάση:

Γιατρός: Μην ανησυχείς. Πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός που το πρόλαβες. Για να μην βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, θα σε στείλω σε ένα δικό μου φίλο, ειδικό καρδιολόγο για τέτοια θέματα. Θα τον βρεις στην…τάδε …κλινική. Θα τους πεις ότι έρχεσαι εκ μέρους μου. Και ουρά να έχει να τον περιμένεις, αν πεις ότι πας εκ μέρους μου, θα δει πρώτα εσένα. Θα τον έχω ήδη ενημερώσει και θα γνωρίζει την περίπτωση.

Ο ασθενής… έχει χεστεί επάνω του από τον φόβο του, όμως οφείλει ευγνωμοσύνη για το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώνει για την περίπτωσή του ο γιατρός του νοσοκομείου.

Ασθενής: Γιατρέ μου, τι θα πρέπει να δώσω στον γιατρό;

Γιατρός: Τίποτε απολύτως δεν θα του δώσεις. Σού είπα θα του έχω πει ότι πας εκ μέρους μου. Και στο νοσοκομείο δεν θα δώσεις τίποτε αν χρειαστεί να γίνει επέμβαση, γιατί το δημόσιο καλύπτει και τις επεμβάσεις καρδιάς. Για τα υπόλοιπα θα συνεννοηθείς με τον συνάδελφο.

Ασθενής: Ευχαριστώ πολύ γιατρέ μου.

Ο ασθενής με το απλό κρυολόγημα, πού τελικά τού βρήκανε πρόβλημα στην καρδιά, πηγαίνει αμέσως στην ιδιωτική κλινική και στον γιατρό που τον έστειλε ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου.

Πράγματι τον υποδέχονται πρώτο-πρώτο. Ο επικεφαλής γιατρός (ο …μεγάλος του κυκλώματος) αφού ελέγχει… επισταμένως την ακτινογραφία, δίνει εντολή να κάνουν στεφανιογραφία στον ασθενή.

Μετά την ταλαιπωρία της στεφανιογραφίας, ο γιατρός καλεί τον ασθενή και του λέει:

Γιατρός: Πρέπει να αισθάνεστε τυχερός. Προλάβαμε το πρόβλημά σας πριν σας εκδηλωθεί έμφραγμα.

Ασθενής: Τι λέτε γιατρέ, ήμουν τόσο σοβαρά;

Γιατρός: Βεβαίως. Ο πόνος, το βάρος που είχες στο στήθος, ήταν η σοβαρή ένδειξη του προβλήματος. Δεν ήταν το κρυολόγημα αλλά το πρόβλημα στην καρδιά που επιδεινώθηκε με το κρυολόγημα. Πρέπει να κάνουμε επέμβαση. Μπαλονάκι, θα κάνουμε, γι’ αυτό σου είπα ότι είσαι τυχερός.

Ασθενής: Πότε γιατρέ;

Γιατρός: Άμεσα. Χθες, που λέει ο λόγος.

Παρά τον έντονο φόβο του, ο ασθενής βρίσκει το κουράγιο να μιλήσει και για το κόστος της επέμβασης:

Ασθενής: Πόσο θα κοστίσει η επέμβαση γιατρέ;

Γιατρός: Μην ασχολείστε με τα έξοδα της επέμβασης. Αυτά σας τα καλύπτει το ταμείο σας. Η δική μου αμοιβή θα είναι … (7.000-10.000 € ανάλογα με το είδος της επέμβασης) !!!

Κι έτσι ο ασθενής με το απλό κρυολόγημα μπήκε στο χειρουργείο της ιδιωτικής κλινικής για επέμβαση καρδιάς! Την ώρα του χειρουργείου ο γιατρός επόπτευε ταυτόχρονα άλλες …πανομοιότυπες επεμβάσεις καρδιάς!!!

Το κύκλωμα δεν πρέπει να είναι το μόνο. Πάντως όπως λένε οι πληροφορίες, έχει ρίξει τα πλοκάμια του σε διάφορα δημόσια νοσοκομεία και με το σύστημα αυτό επιτυγχάνει ημερήσιο τζίρο που υπερβαίνει τις 50.000 €. -ΓΑΒ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ: Δεν μας λέτε κύριε ΓΑΒ.. εσείς προσωπικά πήγατε να την πατήσετε; Ευτυχώς τουλάχιστον...περιέσωσες την ευφυϊα σου... Δεν άφησες την ιατρική τρομοκρατία να σου βάλλει νυστέρι και χέρι στην τσέπη... Κάτι είναι κι αυτό. Η ορθή διάγνωση-συνταγή είναι στη δεξιά στήλη... να μην το ξεχνάτε... (Έχει κι αυτή τα συν και τα πλην της ασφαλώς,) αλλά τουλάχιστον θα είσαι κύριος εαυτού κι όχι να ακούς τον κάθε κατσικοκλέφτη γιατρό που σε κατεβάζει όλες τις πύλες της κόλασης ... προκειμένου να σε σφάξει, να εισπράξει μαύρο παραδάκι κι εσύ πλέον ο βλαξ-μαλάκας κάνει στη δημοτική- θα του είσαι από πάνω και ευγνώμων! Η ηλιθιότητα στο τετράγωνο! Κάνουμε λάθος;

ΡΕ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ...ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ...ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΤΣΑ...(ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΡΑΚΙ... ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ... και μη σας σκιάζουν οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ της ελληνικής ιατρικής... μεροκάματο κι αυτοί θέλουν να βγάλουν... έ, λιγάκι μαύρο..χοντρό ...ψιλοκομμένο, όπως ο Πατσάς της Σαλονίκης...

ΝΑΙ ...καθιερώσαμε τον όρο: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ... και τώρα πλέον θα μιλάμε για τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ! Μπορεί δα κάποιος Γιατρούλης να μας πει κάτι τις; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...πάντως και δια παντός..!

ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ειναι εδώ!
press-bank.gr