Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια!

TA QU!Z ΣTH SHOWB!Z

Μπορεί πολλοί να θέλουν τις ειδήσεις ή τα παρασκήνια, σαν… μασημένη τροφή, άλλοι όμως αρέσκονται να ψάχνουν λύση σε κουίζ, για δυνατούς λύτες. Αν ανήκετε στους δεύτερους, θα απολαύσετε τα πέντε καυτά κουίζ, που ακολουθούν.

ΕΚΤΟΣ...
1. Ποιόν δημοφιλέστατο πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και του θεάτρου, σκέφτονται να αφήσουν εκτός του προγράμματός τους, για την επόμενη χρονιά στο Μεγάλο Κανάλι και δεν του το έχουν πει μέχρι τώρα; (Πρόκειται για μεγάλο κωμικό ταλέντο, η αξία του οποίου, έχει χρόνια τώρα, εκτιμηθεί και προβληθεί και από αντίπαλο κανάλι.)

Τον έχουν πείσει, ότι θα είναι και του χρόνου στην παρέα τους, συζητάνε διάφορα κόνσεπτ- εκ των οποίων, το ένα τους βρωμάει και το... άλλο τους ξινίζει- αλλά η σκέψη τους είναι, ότι δεν λέει σε τόσο δύσκολους καιρούς, να χρυσοπληρώνουν πρωταγωνιστές, με κασέ 10.000 ευρώ, το επεισόδιο..

ΤΟ ΤΗΛΕ-ΔΙΠΟΡΤΟ
2. Ποιός γραμμωμένος αθλητής του στίβου, που είναι και ηθοποιός, διατηρεί παράλληλη σχέση με ένα μοντέλο, που εκπαραθυρώθηκε απ’το Next Top Model, επειδή ήταν λίγο γεματούτσικο χαμηλά, αλλά και με άλλο καυτό μοντέλο, που συμμετέχει -και ξεχωρίζει- σε πρωινάδικο;

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η πρώτη είναι και αρραβωνιασμένη… Ο ίδιος όμως, που εκτός από ιδιαιτέρως κούκλος, είναι και τολμηρός, δεν φοβάται ούτε τον καλό της, ούτε μην αποκαλυφτεί το διπλό παιχνίδι, που κάνει μαζί τους.

ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ
3. Ποιά λυγερόκορμη κωμική ηθοποιός, που όμως έχει κάνει και δράμα στο γυαλί και έχει γυρίσματα, για σειρά του Μεγάλου Καναλιού εκτός Αθηνών, περίμενε να κάνει γκεστ σε μακροβιότατη σειρά του ίδιου καναλιού, έμαθε τυχαία, ότι βρήκαν άλλη για τον ρόλο της, από δημοσιογράφο; Αντέδρασε, τραβώντας τα μαλλιά της κι απειλώντας Θεούς και δαίμονες, που δεν έκαναν καν τον κόπο, να την ενημερώσουν.

Η ηθοποιός, υπολόγισε στα χρήματα από τα δύο επεισόδια, που θα έκανε και το φυσάει και δεν κρυώνει, που την άφησαν στα κρύα του λουτρού, στα καλά καθούμενα και ...απρεπώς.

ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
4. Ποια νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος δεν κάνει τηλεόραση, παίζει σε κεντρικό αθηναϊκό θέατρο, μετά του αγαπημένου της, που έχει μεγάλη οικονομική άνεση, ήταν σε αμηχανία την περίοδο των προβών τους, γιατί τους σκηνοθετούσε μεγάλο «όνομα» του χώρου, με τον οποίο είχε θυελλώδη -και προχωρημένο - δεσμό στο παρελθόν; Το «ένοχο μυστικό», δεν το γνώριζε φυσικά ο νυν και χάρηκε που τους σκηνοθέτησε, ένα τόσο πρωτοκλασάτο όνομα…

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
5. Δεν τον κάνει πια, κανείς παρέα, τουλάχιστον σε σημεία που... ευδοκιμούν παπαράτσι και δημοσιογράφοι επιρρεπείς σε κοσμικό ρεπορτάζ.. Ετσι, αφού εισέπραξε απανωτές αρνήσεις, σε πρόσκληση για έξοδο από μεγάλα ονόματα του εκδοτικού και του επιχειρηματικού χώρου, αλλά κι από ''φίλους'' του, σταρ της...παρουσίασης ειδήσεων, (ποιός θέλει να ''συνδυάζεται'' μαζί του;) έριξε τα μούτρα και προσεκάλεσε σε μπουζουκοέξοδο, ζεύγος από άλλο πλανήτη, που τον αντιπαθεί σφόδρα...

Βγήκαν λοιπόν, ''γλέντησαν'', αλληλοφιλήθηκαν, πολυφωτογραφήθηκαν κι όταν το ''εξωγήινο'' ζευγάρι γύρισε σπίτι του, επιδόθηκε σε μια περιποιημένη απολύμανση διαρκείας!
pacman