Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Για όσους δεν το έχετε καταλάβει, έχουμε πόλεμο

Έχουμε κουραστεί να το γράφουμε, αλλά χειροβομβίδες, πολεμικά όπλα, καταιγισμός από σφαίρες, δεν δομούν το "κοινό έγκλημα" αλλά πολεμική ενέργεια. Όχι τόσο για την δομή του οπλισμού ή της οργάνωσης αλλά για το μίσος με το οποίο στρέφουν τα όπλα εναντίον όλων των παρευρισκομένων. Αυτό παραπέμπει (όπως και αν το βαφτίσουν οι εγκάθετοι της δημοσιογραφίας, πιστοί δούλοι των αφεντικών τους) σε ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ μίσος.

Όσοι Βορίνες και αν γαυγίσουν και βαφτίσουν την εξοργισμένη μάνα που έσωσε από σύμπτωση το παιδί της ως "Αγανακτισμένο πολίτη", δεν αλλάζουν τα δεδομένα.

Όπως δεν αλλάζουν τα δεδομένα της συναλλαγής του παρακράτους με την εξουσία. Διότι αυτοί οι (μισ)άνθρωποι πηραν άδεια συγχρονισμένα από τις φυλακές τον Δεκέμβρη και εξαφανίστηκαν. Δε μπορούμε να μην.. παραλληλίσουμε αυτό το ανδραγάθημα της πράσινης διακυβέρνησης με τον θρυλικό εκσυγχρονισμό των δολοφόνων: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

Τι ήθελαν να "χτυπήσουν" αυτοί που τους άφησαν ελεύθερους, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η δική μας αίσθηση πάντως ήταν ότι αθέτησαν την όποια συμφωνία και το έριξαν στις ληστείες. Με δεκάδες χειροβομβίδες απόθεμα μάλιστα, μάλλον για χτύπημα σε “ανοιχτό” χώρο ετοιμαζόντουσαν. Ευτυχώς υπερνίκησε η ληστρική τους τάση.
Θαυμάστε τους κλόουν του Μέγκα.
Δείτε τον ελεεινό Στραβελάκη πως κόβει το ρεπορτάζ γιατί "Δεν τον παίρνει ο χρόνος"!

Άλλη μία πολεμική ενέργεια, άλλο ένα δείγμα του μίσους που κουβαλάν αυτοί οι άνθρωποι για ότι κινείται σε αυτή τη χώρα. Εν ψυχρώ δολοφονία με πολεμικό όπλο ενός μεροκαματιάρη και τραυματισμός ενός άλλου. Γράφαμε πρόσφατα ότι Όταν κάποιος πυροβολεί με καλάσνικωφ 8χρονη μαθήτρια δημοτικού ή έγκυο εργαζόμενη γυναίκα, δεν χρειάζεται να είναι πράκτορας για να προκαλεί απέχθεια.

Δείτε τώρα πως τα καθάρματα των "ΜΜΕ" προσπαθούν να αποκρύψουν τις θηριωδίες εναντίον του Ελληνικού λαού. Όπως άλλοτε που τα αφεντικά τους θησαύριζαν από το πλιάτσικο του χρηματιστηρίου και είχε πέσει εντολή να μην αναφέρουν τις αυτοκτονίες πολιτών για τα χαμένα τους λεφτά!

Γράφει το Τρωκτικό:
Θα έπρεπε να ντρέπονται στο MEGA όλοι μαζί! Σήμερα ένας άνθρωπος πέθανε απο ληστές σε χρηματαποστολή και την είδηση την έπαιξαν πριν τον καιρό στο τέλος του δελτίου για λιγότερο απο 1 λεπτό. Ενώ ακριβώς πριν είχαν ξένες ειδήσεις άσχετες… Ντροπή σας κύριοι ανθρώπινη ζωή χάθηκε! Για όλες τις μπούρδες είχατε χρόνο για αυτόν τον άνθρωπο που χάθηκε δεν είχατε…
olympia.gr