Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ένας δυνατός έρωτας μέσα στην σιωπή

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τότε τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον έρωτα και την ευτυχία! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δύο κωφάλαλα παιδιά που γνωρίστηκαν μέσω του Facebook και γύρισαν τη Γη... ανάποδα προκειμένου να βρεθεί ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Εκείνος επιχειρηματίας στην Κομοτηνή, εκείνη τραπεζικός στο Εκουαδόρ, χτυπήθηκαν από.. τα βέλη του θεού έρωτα και μετά από έναν δύσκολο αγώνα κατάφεραν να απομακρύνουν όλα τα εμπόδια που τους κρατούσαν χώρια και να ενώσουν τους χτύπους της καρδιάς τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης από την Κομοτηνή και η Γιανίνα ντε Ρόσιο Γκαρσία Ροσέρο από το Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια τυχαία μέσω του Facebook. Υπάρχει στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το παιχνίδι που το όνομά του στα ελληνικά είναι «Αν ενδιαφέρεσαι». Κοιτάς διάφορα πρόσωπα και τα επιλέγεις για παρέα. Ο Γιώργος επέλεξε την Γιανίνα και έτσι άρχισαν τα προσωπικά μηνύματα. Μετά από περίπου έναν μήνα άνοιξαν οι κάμερες και τα μικρόφωνα και επικοινωνώντας με τη νοηματική μέσω Skype οι δύο νέοι ζούσαν σχεδόν όλη τη μέρα μαζί.

Πριν από μερικούς μήνες όμως δεν άντεξαν άλλο την απόσταση που τους χώριζε. Ετσι η ερωτευμένη Γιανίνα πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα και να ακολουθήσει την καρδιά της. Τα άφησε όλα πίσω της, τη μητέρα, τους φίλους, τη δουλειά της και στις 14 Φεβρουαρίου, μετά από είκοσι ολόκληρες ώρες ταξιδιού έπεσε επιτέλους στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Από το Γκουαγιακίλ του Ισημερινού αφού πέρασε τον Ειρηνικό ωκεανό βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να καταφέρει τελικά να πάρει βίζα και να ανταμώσει τον Γιώργο που την περίμενε γεμάτος αγωνία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, τρισευτυχισμένο το ζευγάρι, μόλις έφτασε στην πόλη κατευθύνθηκε αμέσως στο πατρικό σπίτι του Γιώργου για να γνωρίσει η Γιανίνα τα μελλοντικά της πεθερικά, την κυρία Ξανθή και τον Μιχάλη Μαυρίδη, που σεβάστηκαν απόλυτα την επιλογή του παιδιού τους. «Μία γυναίκα δικαιούται, εμείς χαιρόμαστε για την επιλογή του και τη σεβόμαστε» είπε η κυρία Ξανθή και πρόσθεσε: «Το να ξεκινήσει ένα υπερατλαντικό ταξίδι μόνο με μια γνωριμία από το Ιντερνετ ήταν πραγματικά παράτολμο, αλλά ήρθε με την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος που γνώρισε ήταν ειλικρινής και θα έδινε τα πάντα για να είναι μαζί του».

Ηδη το ζευγάρι έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ανέβει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, η Γιανίνα δεν θα έχει κανέναν συγγενή στο πλευρό της. Στη μακρινή πατρίδα της ζει μόνο η μητέρα της, η Σουζάνα, που της έδωσε την ευχή της να βρει την τύχη της, έστω και τόσο μακριά, στην άγνωστη Ελλάδα.
espresso