Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Μαρούσκαααααα. Το Evian.

- Πως καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι του ραδιοτηλεοπτικού είναι σε φοβερη εγρήγορση? Μετά από 2 χρόνια αποφάσισαν να ρίξουν 7Ο.ΟΟΟ χιλιάδες ευρώ στο Star channel για την περιβόητη Πετρούλα. Φοβερά αντανακλαστικά!

- Ποιος θα πάρει το τζιπ χρυσαφικά, τα παιδιά, την πισίνα... Ποιος παραλαμβάνει τα παιδιά από το σχολείο? Τα αλληλοθαψίματα άρχισαν. Προσδεθείτε. Από Δευτέρα ξεκινά μια πολύ ενδιαφέρουσα βδομάδα, στα τηλεοπτικά γκοσιπάδικα. Το εθνικό διαζύγιο οριστικοποιείτε (για καμιά δεκαριά μήνες τουλάχιστον).

- Να και ένα καλό που έκανε η Μενεγάκη. Έδωσε ιδέα σε μια εταιρία να δημιουργήσει εταιρεία "διοργάνωσης πάρτι διαζυγίων!"(sic)

- Είδηση βόμβα, διασταυρωμένη, τσεκαρισμένη και κυρίως αποκλειστική! "Υπάρχει... επανασύνδεση Αλεξανδράτου Ψωμόπουλου." Το είπε το Star channel. Άρα είναι αλήθεια.

- Είδηση βόμβα Νο 2. (Συμβαίνει τ ω ρ α! Ή πάντα....). Η Καίτη Γαρμπή δήλωσε πως δεν θα ξανατραγουδούσε ποτέ "Φοίβο".

- Αν υπήρχε πάντως ακόμα το «Επιτέλους Μαζί» του Μικρούτσικου, θα μπορούσε κάλλιστα ο Ανδρέας να πάει καλεσμένος να πει τον πόνο του!

- Λέει ο Ζαμπούνης στο σαβουάρ βιβρ του πως είναι σιχαμερό να φτύνεις το χέρι σου για να μετρήσεις λεφτά. Λεφτά? Στο χέρι? Πλάκα μας κάνει?

- Την Κυριακή ξεκινάει τις ροκ ραδιοφωνικές εκπομπές της η Δήμητρα Λιάνη. Δεν μπορώ να κοιμηθώ από την προσμονή.

- Θα τρελαθώ και θα πηδηχτώ από το παράθυρο που είπε κι ο Λεβέντης στον Αντ1.

Πως γίνεται κανείς να μην έχει φράγκα, όλοι να παραπονιούνται και όλοι να πηγαίνουν σε ταβέρνες και καφέ μπαρ. Απορώ βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί. Δεν ξέρω τι να πω. Μαρούσκαααααα. Το Evian.

- Και μια που αναφέρθηκα στον Λεβέντη. Φαντάζομαι πως αν ζούσε σήμερα ο Βαν Γκόγκ κι άκουγε όλα τα αετοπερίστερα του Xfactor, θα έκοβε και το άλλο του το αυτί.

- Η Ευγενία Μανωλίδου έκλεισε για την κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", και ο Τέρενς Κουίκ, έκλεισε για να λέει τις ειδήσεις στο τοπικό Αθηναϊκό κανάλι Blue Sky. Επιτέλους βρήκαν δουλειά οι άνθρωποι.

- Αυτά τα σπουδαία λοιπόν από τους πανδιάσημους σελέμπριτις της Ψαρωκόστενας. Και μην ξανακούσω μίζερα σχόλια του τύπου "Η Ελληνική τηλεόραση είναι εμετός, δεν βλέπεται", κι άλλα κλασσικά εικονογραφημένα...

- Και μέσα σε ολα ο ευρωπαίος ασθενής είναι έτοιμος να ξεφαντώσει με την παραδοσιακή σάμπα(!). Άλλωστε η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

- Φάτε πιείτε, χαμογελάστε. Ένα χαμόγελο δεν κοστίζει τίποτε και δεν εξαγοράζεται με όλα τα λεφτά του κόσμου. Είναι το καλύτερο φάρμακο που έχει να δώσει η φύση για την ζωή.

- Καλό τριήμερο.
Απο τον Παναγιώτη Σατζόγλου (taxalia)