Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Προβληματισμένοι στον ΑΝΤ1 με τη συμπεριφορά της Τατιάνας

Προβληματισμένοι με την συμπεριφορά της Τατιάνας Στεφανίδου εμφανίζονται κάποιοι στον ΑΝΤ1, καθώς θεωρούν ότι η παρουσιάστρια λειτουργεί τόσο εγωιστικά που θίγει ακόμα και τα συμφέροντα του Ομίλου.

Δε διστάζουν ωστόσο, να την κατηγορούν για προκλητική στάση, ειδικά σε μια περίοδο που ο σταθμός της έχει δείξει τη διάθεσή του για την επέκταση της συνεργασίας τους. Αφορμή για τις αντιδράσεις αποτέλεσε η επίσκεψη του Ηλία Ψινάκη στα πλατό του «Αξίζει να το δεις» που ναι μεν στόχο είχε την προώθηση του… αντεννικού «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά αυτό που κατάφερε πάνω από όλα ήταν να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο τη ραδιοφωνική του εκπομπή «TOP 100», που εκπέμπει στο «Ράδιο ΘΕΜΑ 98,9».

Μετατρέποντας μάλιστα, το στούντιο σε ραδιοθάλαμο για χάρη του καλεσμένου της, η Στεφανίδου πέτυχε και την πρωτοτυπία, αλλά και τη στήριξη στο σταθμό του φίλου της του Θέμου Αναστασιάδη, κάτι που θύμωσε για άλλη μια φορά τους υπευθύνους του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1, που είδαν την Τατιάνα να συνεχίζει να προμοτάρει τους ανταγωνιστές.

Να θυμίσουμε πως ήδη είχαν αρχίσει τα… παρατράγουδα με το αφιέρωμα στο "Ράδιο ΘΕΜΑ 98,9" με αφορμή την παρουσία του Βαγγέλη Περή στο «Αξίζει να το δεις» και να που τώρα συνεχίζεται με τον Ψινάκη.

«Η στάση της ξαφνιάζει..», αποκαλύπτει στέλεχος του ομίλου.
«Είναι σα να θέλει να αποδείξει ότι δεν τη συνδέει πια τίποτα με τον Όμιλο και απλά κοιτά πως θα επιτύχει νούμερα για να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Κάποτε τη νιώθαμε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του ΑΝΤ1. Τώρα έχει μια αυτονομία που την εκμεταλλεύεται για να δηλώνει ξένη..».

Γεγονός είναι πως μετά τις περικοπές, την έλλειψη της στήριξης που επιθυμούσε, αλλά ιδιαίτερα μετά την απομάκρυνση του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου από το Μαρούσι, ο ομφάλιος λώρος που την ένωνε με το κανάλι κόπηκε.

Κι όσοι την ξέρουν καλά επιμένουν πως ό,τι για την ίδια χαλάει, δύσκολα διορθώνεται. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά αναρωτιούνται αν η "Τάτυ" θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στη γνώριμή της θέση, παρά τα όσα ακούγονται για την ανανέωση του συμβολαίου της. Προς το παρόν πάντως κάνει τα πάντα για να συνεχίσει να απολαμβάνει την κορυφή της αδιαφορώντας για όλους και για όλα...
i-diadromi