Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Παππούς βίαζε για 2 χρόνια τα εγγόνια του!

Μια υπόθεση στην Πάτρα που συγκλονίζει. Δύο ανήλικα παιδιά γνώριζαν τη φρίκη από τον ίδιο τους τον παππού. Ένα μαρτύριο για τα ίδια, που έδειχνε να μην έχει τελειωμό. Ο 78χρονος βίαζε από το 2006, τόσο τον 6χρονο εγγονό του, όσο και την 4χρονη εγγονή του.

Πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα ανθρώπινο δράμα, καθώς μήνυση σε βάρος του 78χρονου κατέθεσε ο γιος του, μόλις τα δύο ανήλικα παιδιά του, άνοιξαν το στόμα τους και μίλησαν για τα όσα περνούσαν στο σπίτι του.. παππού. Όπως είπαν ο 78χρονος, τα χτυπούσε και στη συνέχεια τα βίαζε. Τα παιδιά είπαν στον πατέρα τους ότι αυτό γινόταν από τον Δεκέμβριο του 2006 μέχρι τον Ιούλιο του 2008. Φοβόντουσαν να μιλήσουν επειδή ο παππούς απειλούσε πως θα τα σκοτώσει εάν ανοίξουν το στόμα τους.

Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Πάτρας, επέβαλε στον 78χρονο ποινή καθείρξεως 36 ετών. Εκτός από την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο παππούς αντιμετώπιζε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών καθώς και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη, λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Τα ανήλικα θύματα της υπόθεσης μπορεί να μην κατέθεσαν, ωστόσο αναγνώστηκαν οι καταθέσεις που είχαν δώσει στις δικαστικές αρχές όταν διερευνούσαν την υπόθεση.
filoksenos