Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Πονοκέφαλος για τον Παπανδρέου...

Ο πρωθυπουργός είναι σφόδρα ενοχλημένος με Παπουτσή και Σκανδαλίδη, αλλά οι δυο περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Ο Παπουτσής είναι γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, με δυο λόγια είναι εκπρόσωπος του Παπανδρέου στη Βουλή. Ο Σκανδαλίδης είναι απλός βουλευτής.

Ο Παπουτσής έχει καταχεριάσει κατ' επανάληψη τον υπουργό Οικονομικών, προχθές γελοιοποίησε τον υφυπουργό του και είπε ότι με τα οικονομικά μέτρα κινδυνεύει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ. Ο Σκανδαλίδης μίλησε άπαξ και τα είπε χοντρά. Με αυτά τα δεδομένα, λογικά ο Γιώργος... σκέφτεται ότι υπάρχει "σοβαρό πρόβλημα Παπουτσή", το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει και "δευτερεύον θέμα" με Σκανδαλίδη, που πρέπει να λύσει.

Τί θα κάνει; Θα επιχειρήσει να λύσει το μείζον, απομακρύνοντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ή θα μείνει στο έλλασον, τιμωρώντας τον βουλευτή; Ή μήπως κάνει και τα δυο; Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά. Μην ξεχνάμε ότι σε λίγες ώρες βλέπει τον Σαρκοζί στο Παρίσι και την Τρίτη τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Με την επιστροφή του μάλλον θα ακουστούν μπαταριές...
veto300