Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Την τύχη της Ελλάδας και η Πορτογαλία..

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προβλέπει επέκταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με τα Spreads και το έλλειμμα σε χώρες όπως η Πορτογαλία. Ο κ. Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα "Jornal de Negocios", σημειώνει ότι η Πορτογαλία πρέπει να πάρει θέση απέναντι στη ζήτημα της ευρωπαϊκής βοήθειας σε όσες χώρες το έχουν ανάγκη, καθώς μπορεί και.. η ίδια να κινδυνέψει.

"Αν δεν βρούμε μια λύση, για την αύξηση του κόστους δανεισμού, ίσως η Πορτογαλία να είναι το επόμενο θύμα" λέει χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Πάγκαλος, τόνισε ότι αυτά που περνάει η Ελλάδα, μπορεί να τα περάσουν και άλλες χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, άσκησε σκληρή κριτική για τη στάση της Γερμανίας, λέγοντας ότι δίνουν ηθική διάσταση στο πρόβλημα της χώρας μας.

Ο κ. Πάγκαλος λέει ότι επειδή έχουμε ωραίο τρόπο ζωής, οι Γερμανοί νομίζουν ότι δεν είμαστε σοβαροί, αλλά τεμπέληδες και σημειώνει ότι πρόκειται για μια "γελοία φυλετική προσέγγιση" που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.