Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Επικηρυγμένος παιδεραστής, δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο!!!

Το όνομά του «κοσμούσε» για χρόνια τη λίστα των «Most Wanted» εγκληματιών του FBI, ενώ από τις 21 Μαΐου του 2009 εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η διαδικτυακή «διασημότητα» που απολάμβανε τον τελευταίο χρόνο δεν τον εμπόδισε πάντως να αναλάβει χρέη δασκάλου Αγγλικών σε ένα δημοτικό σχολείο της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία, και μάλιστα κάτω από τη μύτη των διωκτικών αρχών.

Πρόκειται για τον Τζον Ντένις Κλαρκ που συνελήφθη τελικά μόλις χθες από τις ουγγρικές αρχές, χάρη στο γεγονός πως κάποιοι από τους μαθητές του τον αναγνώρισαν εντελώς τυχαία σερφάροντας στο Διαδίκτυο και... επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του FBI. Αν και ένας συνάδελφός του προσπάθησε να τον προειδοποιήσει, τελικά οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο πρώην καταζητούμενος κατηγορείται πως διατηρεί περισσότερες από 13.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, τις οποίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του FBI, διακινούσε μέσω του Ιντερνετ. Από την πλευρά της, η ουγγρική αστυνομία ανακοίνωσε πως ο Κλαρκ τα τελευταία χρόνια -ειδικά από τότε που εγκατέλειψε τις Ηνωμένες Πολιτείες- έζησε ή απλώς ταξίδεψε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά την Ουγγαρία, οι αρχές εκτιμούν πως ο συλληφθείς παιδεραστής έζησε εκεί περίπου ένα χρόνο.

Κύριο μέλημα των τοπικών αρχών τώρα είναι το αν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βουδαπέστη ο Κλαρκ διέπραξε σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος ανηλίκων, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί -μέσω της Ιντερπόλ- στις ΗΠΑ για να δικαστεί.

Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία ανώτατος αξιωματούχος του στρατού καταδικάστηκε σε δεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή, με την κατηγορία της προμήθειας μέσω Ιντερνετ χιλιάδων φωτογραφιών και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με «πρωταγωνιστές» παιδιά ηλικίας από έξι μηνών έως δώδεκα ετών. «Πρόκειται για μερικές από τις σκληρότερες φωτογραφίες που έχει αντικρίσει ποτέ το δικαστήριο» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της έδρας ανακοινώνοντας την ποινή στον 69χρονο στρατηγό Ρεϊμόν Ζερμανό.
totefteri