Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η τσόντα της Ντούβλη έχει και λεσβιακή σκηνή..

Όπως μεταφέρουν οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί ο Σειρηνάκης είναι εξαιρετικά απογοητευμένος από τις επιδόσεις της πρωταγωνίστριάς του στο DVD και είναι σε μία διαρκή κόντρα. Η ένταση είναι ανυπόφορη. Η Ντούβλη συνεχώς διαμαρτύρεται και είναι εκνευρισμένη στο γύρισμα με αποτέλεσμα οι σκηνές να βγαίνουν με εξαιρετική δυσκολία.

Ο πρωταγωνιστής που λέγεται Δημήτρης και είναι Κύπριος, προσπαθεί συνεχώς να την εμψυχώνει αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Ο Σειρηνάκης έχει δύο άγχη. Το πρώτο του άγχος είναι να μην ανακαλύψουν οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που γυρίζονται οι σκηνές και δεύτερον να πείσει την Ντούβλη να κάνει τη δουλειά για την οποία έχει... πληρωθεί.

O Σειρηνάκης θεωρώντας ότι μόνη της η Ντούβλη δεν θα πουλήσει, επέλεξε μέσα στο DVD να πρωταγωνιστήσει και άλλο μοντέλο που μάλιστα, τους τελευταίους μήνες... την έχουμε δει και σε εξώφυλλα μηνιαίων περιοδικών. Το όνομα του μελαχρινού μοντέλου θα το αποκαλύψουμε όταν θα έρθει η ώρα και η στιγμή. Δεν είναι παναγνώστου και σίγουρα είναι πολύ όμορφη γυναίκα.

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχει κάνει δύο εξώφυλλα σε πολύ γνωστά μηνιαία περιοδικά.
sarotiko