Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Στη φυλακή όσες... κάνουν ηλιοθεραπεία

ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...

Τέλος η ηλιοθεραπεία για χιλιάδες γυναίκες στο Ιράν οι οποίες εάν πιαστούν να έχουν το γνωστό σοκολατί χρώμα θα συλλαμβάνονται! Την παραπάνω προειδοποίηση έδωσε στα απανταχού θηλυκά ο αρχηγός της αστυνομίας του Ιράν Brigadier Hossien Sajedinia , ο οποίος όπως δήλωσε οι ηλιοκαμένες γυναίκες παραβιάζουν τον Ισλαμικό νόμο.

Στον δρόμο που χάραξε ο πλέον γνωστός σε όλους μας Ιμάμης κινείται ο κ. Sajedinia. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιμάμης κατηγορεί τις προκλητικές γυναίκες ότι επιφέρουν σεισμικές δονήσεις -αν και κατά... τύχη σημειώθηκε όντως σεισμός μετά την προγραμματισμένη εκστρατεία διάψευσής του (Boobquake) στις 26 Απριλίου.

"Όπως ορίζει ο νόμος μας επιτρέπει να συνετίσουμε όσους και όσες παρεκτρέπονται και αψηφούν τις Ισλαμικές αξίες μας" είπε χαρακτηριστικά ο Brigadier Hossien Sajedinia και προσέθεσε ότι "σε αρκετές περιοχές στη Βόρεια Τεχεράνη παρατηρούμε αρκετές ηλιοκαμένες γυναίκες που μοιάζουν με μοντέλα και δεν πρόκειται να το ανεχθούμε άλλο αυτό. Θα συλλαμβάνονται πάραυτα όσες βρεθούν στο δρόμο μου".