Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Το greek idol φοβήθηκε το Ελλάδα έχεις ταλέντο

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα του΄'Ελλάδα έχεις ταλέντο" σας είχαμε γράψει μέσα από το noumerologio ότι το "Greek idol" θα αναγκαστεί..να αλλάξει ημέρα προβολής. Έτσι, το ριάλιτι-talent show του Alpha από Παρασκευή που το βλέπαμε έως σήμερα θα μεταφερθεί την Δευτέρα όταν ξεκινήσουν οι live εκπομπές. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου, αρκετές μέρες μετά από τον αρχικό προγραμματισμό. Στις 19 Απριλίου η κρατική θα.. προβάλλει τα "Πρόσωπα" με τον Χρήστο Φερεντίνο και έτσι οι Γερμανοί μετέθεσαν το "Greek idol" μια εβδομάδα μετά...

Η απόφαση για να μετακινηθεί η εκπομπή την Δευτέρα έγινε για έναν σημαντικό λόγο! Το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" έχει...φορτσάρει και όποιον αντίπαλο βρει μπροστά του θα τον εξουδετερώσει και οι υπεύθυνοι στον Alpha το γνωρίζουν πολύ καλά. Το "Greek idol" βέβαια δε θα έχει εύκολο έργο αφού απέναντι του θα έχει το πιο επιτυχημένο σίριαλ της σεζόν,"Παιδική χαρά", το σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,τον "3ο νόμο", το τηλεπαιχνίδι "Wipe out" αλλά και το σίριαλ "Πόλεμος των άστρων".

Μη σας κάνει εντύπωση αν ο Ant1 αναγκάσει πολύ σύντομα και το Mega να μετακινήσει την "Παταγονία" σε άλλη μέρα προβολής αφού το "Dancing with the stars" κάνει... Κυριακάτικο περίπατο!
totefteri