Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

O καλύτερος Μπάτον και ο απογοητευμένος Σουμάχερ

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο BUTTON ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Ο Μπάτον πέτυχε την καλύτερή του νίκη, ο Χάμιλτον τον συνεχάρη, απογοήτευση για "Σούμι" - Κούμπιτσα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πολύ χαρούμενος για τη νίκη του είπε ότι πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του, ενώ είπε ότι αν δεν είχε μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας, θα είχε καλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους...

"Για μένα ήταν η καλύτερη νίκη. Κάθε φορά που φτάνεις σε μια νίκη πιστεύεις ότι αυτή ήταν η καλύτερη, αλλά σήμερα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες οι συνθήκες. Στο τέλος ήμασταν δύο δευτερόλεπτα πιο... γρήγοροι από τους υπόλοιπους. Ακόμη δεν ξέρουμε πως θα είμαστε σε στεγνή πίστα, αλλά προς το παρόν ας μην το σκεφτούμε", δήλωσε ο θριαμβευτής του κινέζικου Grand Prix, ο οποίος υπογράμμισε ότι η στρατηγική ήταν το μυστικό που τον οδήγησε στην επιτυχία.

"Αν δεν είχε μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας θα ήμασταν πολύ πιο μπροστά. Το αυτοκίνητο ασφαλείας βοήθησε αρκετά αυτούς που μπήκαν στα pits για τα ενδιάμεσα ελαστικά".

Ο Λιούις Χάμιλτον χαρακτήρισε τον αγώνα εντυπωσιακό, ενώ στη συνέχεια απέδωσε τα εύσημά του στον teammate του λέγοντας: "Συγχαρητήρια στον Τζένσον για την απίστευτη δουλειά που έκανε, αλλά και για την καλύτερη επιλογή όσον αφορά τα ελαστικά. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αποφάσισα να μπω στα pits καθυστερημένα, σαφώς δεν ήταν καλή επιλογή".

Όσο για την αμφιλεγόμενη μάχη του με τον Φέτελ μέσα στα pits ξεκαθάρισε ότι: "Νομίζω ότι όλα είναι εντάξει. Η ομάδα περίμενε αρκετή ώρα για την κατάλληλη στιγμή. Όταν έβγαινα παρατήρησα ότι εκεί ήταν και ο Φέτελ, ο οποίος με πίεσε από τα δεξιά. Ήταν νόμιμο".
enimerwsi.com