Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ο πόλεμος εναντίον του Άρη..

Συνεχίζουν να πυροβολούν και αυτήν την Κυριακή τον Άρη Σπηλιωτόπουλο με διαρροές που σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες γίνονται σε δημοσιογράφους εναντίον του πρώην Υπουργού μέσα από τη Ρηγίλλης. Φερόμενος ως εγκέφαλος της όλης επίθεσης που έχει ξεκινήσει εναντίον του Άρη λέγεται ότι είναι ο "κόκκινος" Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος από τη θέση του εκπροσώπου τύπου φαίνεται να έχει πάρει εντολή να καθαρίσει η ΝΔ απ' όλους όσους στήριξαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τη Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Τον Πανάρα δέιχνουν και πάλι άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στη ΝΔ ως τον υπεύθυνο της ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας που δόθηκε σε δημοσιογράφος για το σπίτι που διαμένει ο... Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Αράχωβα. Το ρεπορτάζ λέει ότι δύο κυριακάτικες εφημερίδες προσπάθησαν να βρουν και αναμένεται να δημοσίευσουν αυτήν την Κυριακή στοιχεία για την κατοικία του πρώην Υπουργού στο χειμερινό θέρετρο.

Η αλήθεια είναι το σπίτι που μένει ο Άρης όταν δραπετεύει με την παρέα του στην Αράχωβα δεν έχει αγοραστεί ποτέ από τον ίδιο, αφού μία τέτοια αγορά ίσως δε δικαιολογείται από τα εισοδήματά του. Δικαιολογείται όμως απόλυτα το να νοικιάζει την κατοικία έναντι συγκεκριμενου ποσού- το οποίο σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες είναι πολύ λογικό- για μερικούς μήνες το χρόνο.

Και αυτό ακριβώς συμβαίνει. Το ρεπορτάζ που θα βγει στις κυριακάτικες εφημερίδες για το σπίτι, μπορεί να μην ενέχει υπόνοια σκάνδαλου- ιδιαίτερα μάλιστα αν συγκρίνει κανείς τις υπερπολυτελείς βίλες άλλων πρώην Υπουργών της ΝΔ σε κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδω- εντάσσεται σίγουρα κι αυτό στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών που γίνεται τούτες τις μέρες στο εσωτερικό της ΝΔ.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ιδιαίτερα ήρεμος παρά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εναντίον του, ενώ δεν αποκλείει να κινηθεί ακόμα και δικαστικά σε περιπτώσεις που κυριακάτικες εφημερίδες παρατραβήξουν το σχοινί των επιθέσεων στο πρόσωπό του χωρίς σοβαρά στοιχεία... Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια και θα επανέλθουμε.
Κώστας Παπαπολίτης