Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Και την λήστεψαν και προσπάθησαν να την βιάσουν...

Εφιαλτικές στιγμές έζησε νεαρή τουρίστρια η οποία, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, έπεσε θύμα κλοπής και απόπειρας βιασμού από δύο διαφορετικά άτομα στην ίδια περιοχή, και μάλιστα μέσα σε διάστημα μίας ώρας. Η άτυχη 23χρονη από την Εσθονία περπατούσε αμέριμνη στην περιοχή του Λιμένα Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης όταν ξαφνικά της άρπαξαν την τσάντα.

Εντρομη γύρισε ενστικτωδώς πίσω της και είδε έναν άγνωστο άνδρα, που κινούταν πεζός και ο οποίος φαίνεται ότι την παρακολουθούσε αρκετή ώρα. Αφού της έκλεψε την τσάντα, που περιείχε το ποσό των 55 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή και ένα... κινητό τηλέφωνο, το έβαλε στα πόδια.

Η 23χρονη πάγωσε από το σοκ και την ταραχή και, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, κάθισε για λίγα λεπτά στο σημείο προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι της είχε συμβεί. Στη συνέχεια -πάντα σύμφωνα με την ίδια- έκανε να φύγει, αλλά ένας νεαρός που επέβαινε σε μοτοσικλέτα προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει, αφού όπως της είπε, είχε δει τι είχε συμβεί.

Ο άνδρας την έπεισε να ανέβει στη μηχανή του για να την πάει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, αλλά όπως αποδείχτηκε είχε άλλα σχέδια, αφού αντί για το ξενοδοχείο την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία. Εκεί με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να τη βιάσει, όμως η κοπέλα αντέδρασε και αφού τον χτύπησε με τα χέρια της, κατάφερε να ξεφύγει.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου που διενεργούν την προανάκριση έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.
espreso