Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Σαντάμ ...γκέι

Κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν δοκιμάσει πολλά κόλπα για να πλήξουν τους εχθρούς τους. Αλησμόνητη θα μείνει η απόπειρα να απαλλαγούν από τον Φιντέλ Κάστρο χρησιμοποιώντας πούρο με εκρηκτικά.

Τώρα βγαίνει στην επιφάνεια ένα …σατανικό σχέδιο υπονόμευσης του Σαντάμ Χουσεΐν. Σύμφωνα με το blog της Washington Post η CIA εξέταζε σοβαρά να κινηματογραφήσει ψεύτικο βίντεο στο οποίο ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ιράκ θα εμφανιζόταν να ερωτοτροπεί με.. έναν έφηβο.

Η CIA πίστευε ότι το βίντεο θα αποσταθεροποιούσε το καθεστώς του Σαντάμ στην περίοδο πριν την αμερικανική εισβολή του 2003.

«Θα φαινόταν σαν να είχε ληφθεί με κρυφή κάμερα. Θα ήταν σκοτεινό σαν μια μυστική βιντεοσκόπηση της σεξουαλικής πράξης», δήλωσε στην Washington Post ένας πρώην αξιωματούχος της CIΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η CIA εξέταζε και άλλα τεχνάσματα αποσταθεροποίησης του Σαντάμ. Μεταξύ αυτών ήταν να γίνει παρεμβολή στην μετάδοση των ειδήσεων της ιρακινής τηλεόρασης με ένα newsflash που θα ανακοίνωνε στον λαό ότι ο Σαντάμ παρέδωσε την εξουσία στον μισητό (από όλους τους Ιρακινούς) γιο του, Ουντάι.

Το βίντεο με τον γκέι Σαντάμ και το newsflash δεν έγιναν ποτέ καθώς απορρίφθηκαν από την ηγεσία της CIA.
insider