Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας έβλεπε πορνοσιτε...

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ...

Ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο φαίνεται πως παρακολουθούσε συχνά - πυκνά ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, που «καρφώθηκε» από τον... ίδιο του τον εαυτό μέσω του Twitter!

Ένα διαλλειματάκι κι από τα βάρη της διακυβέρνησης μάλλον ήθελε να κάνει ο Κέβιν Ραντ, που τώρα τρέχει και δεν φτάνει μπας και καταφέρει να περισώσει τίποτα από την τιμή και την υπόληψή του.

Ο μόνος που έχει δει «πιπεράτα» σκηνικά δεν είναι, αλλά να το βγάζει φόρα - παρτίδα κοτζάμ πρωθυπουργός πρώτη φορά συμβαίνει. Οι «αταξίες» του κ. Ραντ έγιναν γνωστές μέσω του λογαριασμού του στο... Twitter, όπου ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας έχει περίπου 200.000 φίλους.

Μεταξύ άλλων, είχε επισκεφθεί ένα πορνό blog, ένα online κατάστημα με ερωτικά βοηθήματα, ιστοσελίδες διαφόρων πορνοστάρ και μία κυρία με πλούσια τα ελέη (βλέπε στήθος). Κάγκελο έμειναν η σύζυγος, οι ψηφοφόροι και οι πολίτες με την αποκάλυψη..

Ο εκπρόσωπος του κ. Ραντ πάντως επέρριψε τις ευθύνες στην... καταραμένη τεχνολογία, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός δεν επισκέφθηκε αυτές τις ιστοσελίδες, αλλά οι αυτόματες ρυθμίσεις του Twitter έκαναν τον λογαριασμό του να «ακολουθεί» όσους τον «ακολουθούσαν».