Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Γιατί και οι άνδρες... κλαίνε!!

O Jose Mourinho είναι γνωστός, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες προπονητικές του ικανότητες, και για το χαρακτήρα του. Ψυχρός, απότομος, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τον έχουν κατηγορήσει για έπαρση.

Από την άλλη, ο Marco Materazzi. Ένας από τους πιο σκληρούς και «βρώμικους» παίκτες που κυκλοφορούν στα γήπεδα. Σεσημασμένος για τους καβγάδες του, ο φόβος και τρόμος των αντιπάλων επιθετικών, που τρέμουν όταν.. τους πλησιάζει, μια και είναι θασιωτής του «ή η μπάλα ή ο παίκτης», και συνήθως περνάει μόνο η μπάλα.

Φαίνεται, όμως, πως ακόμα και οι δυο τους έχουν τις αδυναμίες τους. Η σχέση ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Ιταλό δεν είναι η τυπική που υπάρχει ανάμεσα σε έναν προπονητή και έναν παίκτη. Είναι κάτι παραπάνω, σχεδόν αδερφική, και δε διστάζουν να το δείξουν μπροστά στην κάμερα. Μετά το τέλος του τελικού του Champions League, με τη γνωστή κατάληξη για την Inter, o Mourinho αγκαλιάζει το Materazzi ενώ δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του που αποχωρεί από τους «Nerazzuri» και ξεσπά σε κλάματα. Ο «Special One» δε σταματά να μας εκπλήσσει. Λέτε να ζητήσει από τη Real το τρελο-Marco;
sportnena