Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

"Ντροπή στο ΠΑΜΕ – Φτάνει πια"

"Ειναι δυνατόν 200 ατομα του ΠΑΜΕ να βεβηλώνουν κατ’ αυτό τον τρόπο το Εθνικό μας μνημείο? Ποιος τους είπε ότι μπορούν ανενόχλητοι να καταλαμβάνουν κτήρια, δρόμους, πλατείες και μνημεία και να μένουν ατιμώρητοι?

Αυτή το φορά το παράκαναν: η φωτογραφία των απαράδεκτων πανώ με το σφυροδρέπανο, εκαναν το γύρο του κόσμου, ξεφτιλίζοντας για ακόμα μια φορά τη... χώρα μας, καταδεικνύοντας με το χειρότερο τρόπο πόσο ξέφραγο αμπέλι είναι η Ελλάδα και φυσικά, προσθέτει άλλο ένα επιχείρημα στις διεθνείς αγορές να ισχυρίζονται το πόσο αναξιόπιστο είναι το κράτος αφού δε μπορεί να βάλει τάξη στα εν οίκω της και μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει.

Μπορεί οι «κυριοι» του ΠΑΜΕ (οπως και πολλοί άλλοι απο εμάς) να ζητούν να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της κρίσης. Αυτοί όμως που πηγαίνουν και καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία (και μαλιστα την ΑΚΡΟΠΟΛΗ), αυτοί που κάνουν ότι περναει από το χέρι τους προκειμένουν να καταστρέψουν ότι απέμεινε από την τουριστική μας βιομηχανία, ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ???

Ως πότε θα ανέχεται το κράτος και η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών να υπονομεύουν τη χώρα μας 200 τραμπούκοι οι οποίοι κάθε μέρα πάνε και καταλαμβάνουν κι από κάτι, ως αυτοκλητη «ομάδα κρούσης» του ΚΚΕ?"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ