Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Το "Dancing with the stars'" διχάζει Μανωλίδου - Γεωργιάδη

Την ώρα και τη στιγμή που επέτρεψε στη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου να συμμετάσχει στο "Dancing with the stars" έχει μετανιώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, βλέποντας πως η παρουσία της εκεί όχι μόνο έχει επηρεάσει τη ζωή τους, αλλά έχει αρχίσει να εκθέτει και τη βουλευτική του ιδιότητα.

Ο πολιτικός, αν και αρχικά στήριξε την επιθυμία της γυναίκας του να ξεδιπλώσει άλλο ένα της ταλέντο και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό, τώρα νιώθει να δυσφορεί, καθώς εκείνη με τη στάση της δίνει τροφή για σχόλια, βάζοντας τον άντρα της στο στόχαστρο των καλοθελητών. Και μπορεί ο Γεωργιάδης να έκλεισε τα αυτιά του σε.. όσους την κατηγόρησαν για υπερπροβολή αλλά και προκλητική εμφάνιση, δε μπορεί όμως να αγνοήσει πως παρά το ταλέντο της στο χορό και όχι μόνο, τελευταία δεν ανταποκρίνεται σωστά στο ρόλο της ως κυρία βουλευτού.

Θεωρεί πως η σύντροφός του φέρεται παρορμητικά και παιδιάστικα, κάνοντας γυαλιά καρφιά ακόμα και το καμαρίνι της, επειδή διαφώνησε με την άποψη των κριτών. Όπως αποκαλύπτει stigora.gr στενός συνεργάτης του Άδωνι, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με την "πόρωση" της Μανωλίδου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως αναφέρει μάλιστα, έχει αφοσιωθεί τόσο στις προπονήσεις και στην προετοιμασία της που παραμελεί πολλές από τις καθημερινές της υποχρεώσεις. Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια, θέλοντας να κλείσει τα στόματα των επικριτών της, έχει βαλθεί να κατακτήσει την πρωτιά. Όσοι την ξέρουν καλά δε διστάζουν να μιλούν για εμμονή, που έχει επηρεάσει ακόμα και τη συμπεριφορά της.

Όπως ομολογούν μάλιστα, η όλη κατάσταση της έχει δημιουργήσει νεύρα και αδικαιολόγητες εντάσεις, τις οποίες τις μεταφέρει ακόμα και μέσα στο σπίτι της. Και αυτό είναι που εξοργίζει το Γεωργίαδη, που βλέπει ένα τηλεοπτικό σόου να έχει αναστατώσει το σπίτι του. ΄Οπως ακούγεται, ειδικά μετά τις τελευταίες της εξάρσεις, ο Άδωνις τής απαίτησε να συνέλθει και να σεβαστεί το αξίωμά του και την οικογένειά τους, μετριάζοντας τις φιλοδοξίες και τα πάθη της.

Και εκείνη δείχνει να υπακούει, αφού το πρώτο πράγμα που έσπευσε να κάνει είναι να διαψεύσει τα περί σπασίματος του καμαρινιού της, έστω κι αν οι αυτόπτες μάτρυρες επιμένουν γι' αυτό...
Stifora