Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Eξαλλη η Ρούλα με την παραγωγή του "Greek Idol"

Η Ρούλα Κορομηλά τα "πήρε" με την παραγωγή... της εκπομπής "Greek idol". Όταν έφθασε η στιγμή να ανακοινώσει ποιος από τους 2 διαγωνιζόμενους αποχωρεί από το σόου(Βασίλης,Τάνια) άφησε να εννοηθεί ότι αποχωρεί ο Βασίλης με αποτέλεσμα ο παίκτης για 1 περίπου λεπτό να νομίζει ότι του έδειξαν την πόρτα της εξόδου και η Τάνια να ανακουφίζεται που παρέμεινε.

Η Ρούλα διόρθωσε λίγο μετά το αποτέλεσμα ενημερώνοντας ότι η Τάνια είναι αυτή που θα αποχωρήσει από την εκπομπή. Οι περισσότεροι πιστέψαμε ότι ήταν ένα "παιχνίδι" αγωνίας με σκοπό την... τηλεθέαση αλλά σήμερα έγινε γνωστό ότι ή αρχική ανακοίνωση του αποτελέσματος ήταν λάθος συνεννόηση της παρουσιάστριας με την παραγωγή.

Η Ρούλα έπρεπε να ανακοινώσει ποιος αποχωρεί από το σόου και αντ΄αυτού άρχισε να λέει ποιος θα παραμείνει. Το άτομο που της μιλούσε στο ακουστικό δεν κατάλαβε ότι η Ρούλα θα πει ποιο άτομο παραμένει και έτσι της είπε το όνομα της Τάνιας. Η γκάφα του "Greek idol" εξέθεσε την Ρούλα Κορομηλά η οποία μετά το τέλος της εκπομπής ζήτησε εξηγήσεις από τους συντελεστές της εκπομπής σε πολύ έντονο ύφος.

Ποιος είδε την Ρούλα και δε φοβήθηκε...
noumerologio.com