Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

"Στηρίζoυμε Γιώργo Αλκαίo, διoτι..."

-Γιατί επιτέλους στείλαμε ένα τραγούδι στην Eurovision που δείχνει ποιος είναι ο νεοέλληνας: «Ώπα», «Χα-χου», «Πλήρωσα όσα χρωστούσα και τα δανεικά» και στο τέλος ένα ringtone.

-Γιατί , κακά τα ψέμματα, αυτή είναι η μουσική που γουστάρει ο Έλληνας. Άλλο αν δημοσίως λέει πως ακούει εντεχνιές και κλάσικ ροκ.

-Γιατί θα δώσουμε ένα ηχηρό ράπισμα σε όλους αυτούς τους μίζερους λαϊκιστές που απαιτούν να ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την κρίση και να διαθέτουμε τα λεφτά της Eurovision για τις.. άπορες κορασίδες.

-Γιατί η συμμετοχή του αποτελεί κόλαφο σε όλους αυτούς του σοβαροφανείς κουλτουριάρηδες που μας σπάνε σε μόνιμη βάση τα νεύρα υποστηρίζοντας πως πρέπει να στείλουμε στην Eurovision την Δήμητρα Γαλάνη και τον Ψαραντώνη.

-Γιατί μπροστά στο εξάμβλωμα του Μπρέγκοβιτς το «Ώπα» είναι εφάμιλλο της «Ενάτης» του Μπετόβεν.

-Γιατί ο Αλκαίος είναι ο πιο συμπαθής φυσιογνωμικά τραγουδιστής που έχουμε στείλει στην Eurovision από την εποχή της Τάνιας Τσανακλίδου.

-Γιατί σε περίπτωση νίκης του θα ακούσουμε μαργαριτάρια του τύπου «Η Ελλάδα εξακολουθεί να παράγει πολιτισμό» (αθάνατη Funny Πάλλη Πετραλιά) ενώ διάφοροι Αυτιάδες θα διαδίδουν με θέρμη πως η μεγάλη αυτή επιτυχία του Έθνους αποστόμωσε την Μέρκελ.

-Γιατί είναι καλός φίλος και πρώην συνεργάτης της ξαδέρφης μου και γιατί σκέφτομαι να τον παίξω στο στοίχημα."
mediasoup