Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η επιστολή του Τζίγγερ και η οργή του Πατέρα..

Νέα απάντηση έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Ανδρέα Βγενόπουλο, μετά την νέα του ανακοίνωση, και μιλάει για μη προθυμία για αγορά με νέα υπονοούμενα και υστερόγραφο που προκαλεί. Οργισμένη απάντηση από την πλευρά Πατέρα. Στην Αθήνα ήρθε ο Κάρλος Φρέιτας, ξεναγήθηκε σε Παιανία, συναντήθηκε με Νιόπλια.

Λίγες ώρες μετά την αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τοποθέτηση προς τα όσα υποστήριξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος χθες το πρωί, την "σκυτάλη" πήρε ο παραιτηθείς πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ο Νικόλας Πατέρας στηρίζοντας την πλευρά του "Mr Mig" χαρακτήρισε με.. προσωπική του δήλωση "απαράδεκτο και καταδικαστέο" τον τόνο της επιστολής του μεγαλομετόχου του "τριφυλλιού".

"Ο τόνος της επιστολής του κ. Βαρδινογιάννη και ο τρόπος που απευθύνεται έτσι σε ανθρώπους που έβαλαν 65 εκατ, ευρω για την ενίσχυση της ομάδας πριν δύο χρόνια, είναι απαράδεκτος και θα πρέπει όλοι να την καταδικάσουν."

Αμεση ήταν τελικά η νέα απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο και την νέα του τοποθέτηση για την διορία που είχε δώσει ο Τζίγγερ μέχρι την Παρασκευή (16:00) για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της "πράσινης" ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έβαλε τέλος στο θέμα πώλησης της ΠΑΕ τονίζοντας με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Πέμπτης, ότι δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον κ. Βγενόπουλο.

Αξίζει να τονίσουμε πως την ανακοίνωση υπογράφει με ιδιαίτερα "αυστηρό" υστερόγραφο που δεν αποκλείεται να προκαλέσει και αντίδραση της άλλης πλευράς.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Ανδρέα,

Η άρνηση σου να προχωρήσεις ακόμα και σε αρχική προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού δεν με εξέπληξε.

Βασικό στοιχείο μιας αγοραπωλησίας, είναι η ύπαρξη πρόθυμων αγοραστών και πωλητών. Στην χθεσινή μου επιστολή ξεκαθάρισα ότι είμαι πρόθυμος πωλητής, εφόσον έχεις τη βούληση αλλά και τα χρήματα να αγοράσεις το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, χωρίς μάλιστα να θέσω κανέναν όρο. Ο χρονικός περιορισμός που έβαλα οφείλεται στην ανάγκη διασφάλισης της σταθερότητας της ομάδας.

Από την σημερινή σου τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι πρόθυμος αγοραστής. Αντί να απαντήσεις, με μια συγκεκριμένη προσφορά επέλεξες τις υπεκφυγές. Η στάση σου αυτή καθώς και οι αλληλοαντικρουόμενες τοποθετήσεις σου δεν σε καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή.

Για μία ακόμη φορά θολώνεις το τοπίο και δημιουργείς ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θεωρώ την αποχώρηση σου (τέταρτη αν θυμάμαι καλά) προσχηματική. Όσο για τα ευχολόγια για την επιτυχία της ομάδας, το μέλλον θα δείξει.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε.

Με τιμή,

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

ΥΓ. Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις
!"